7 Oca 2013

Pop Art Sweater - DIY


I'm still impressed by pop art sweaters and I have a new idea how to DIY it.
Look down!!!
Hala pop art kazakların etkisinden kurtulamadım ve bunu DIYlemenin yeni bir yolu aklıma geldi.
Aşağıya bakın!!!


Malzemeleriniz: 
1. düz bir kazak
2. beyaz bir parça kumaş
3. kurşun kalem
4. akrilik boya
5. makas
6. iğne - iplik
7. ütü
Önce yapmanız gereken kumaşın üzerine seçtiğiniz pop art fotoğrafını eskiz halinde aktarmak. Sonra akrilik boya ile boyayıp kurumasını bekliyoruz. Boya kuruyunca ütülüyoruz ve kenarlarından kesip kazağın üzerine yerleştiriyoruz sonunda da dikiyoruz.

Isn't it fun? 
Now I'm crazy about my new sweater and I can't wait to make different combinations with different bottoms.
You see that "fashion" is not always equals "spending money". You can have trendy pieces by the help of your creativity. Fashion, for clever women is a day life game.
You can take ideas for new trends from other clever women like FriChic.com writer Ivelina whom I follow till long time. I let her to inspire me and as a thank for this I really want to share my DIY projects on her blog as a guest - blogger.
Çok eylenceli değil mi?
Lili ile bu haftasonu boya yaptık belli oluyordur;)
Bu kazak şimdi öyle hoşuma gidiyor ki yeni kombinler için sabırsızlanıyorum.

15 yorum :

yasem dedi ki...

harika olmuş kırmızıda çok yakışmış

Suzy dedi ki...

yasemin uzunoğlu: üj kuruş fazla olsun kırmızı olsun beyaaa, boşuna mı trakyalıyız:D

kavs-i kuzah/ Güzel Şeyler Butik dedi ki...

Çok beğendim ben de pop art çok seviyorum ve kırmızı sana çok yakışıyor :)

Melislicious dedi ki...

çok sevdim, çok eğlenceli, ellerinize sağlık! çok istiyorum aslında denemeyi ama daha önce hiç boyama yapmayı denemedim, belki daha kolay yollarla yapabilirim bu pow'ları:))) nasıl dikiliyo ama ben onu anlamadım, kenarlardan elle mi diktiniz?

Melislicious dedi ki...

buarada kusura bakmayın önceki postda yazıdğım yorumun yanıtlarına kaydolmayı unutmuşum ben yine o yüzden cevabınızı göremedim Tekirdağda değirmenaltındayım ben. Hatta biliyomusun tesadüf arkadaşım eşinizi tanıyomuş, aynı firmada çalışıyorlarmış:))) bidahaki gelişime işallah görüşürüz, bu sefer Tekirdağ'ın havası yaramadı hasta yattım ben:)

Suzy dedi ki...

kavs-i kuzah: Oleeey diyorum kırmızı ve pop art sevenler buraya, trakya havaya:D

Melislicious: Dünya küçük sanırım. Bana da eşim söyledi:D Çok sevindim üstelik çok yakınmışız... Kısmet bir dahaya demek ki;) Kenarları elle dikecektim ama sabrım yetmedi makinada geçtim:( Çift taraflı tela ile yapıştırıla da bilir, hatta istersen sweat shirt üstüne direk bile boyayabilirsin. Akrilik boyaları fazla sulandırmadan boyarsan oluyor. Çok sulandırınca hemen yayılıyor boya. Bir kaç deneme yap sonra alışırsın...

Melislicious dedi ki...

ben de çok sevindim cidden, Tekirdağ'a gelmeden hiç haberim yoktu bu durumdan, tesadüfen öğrendim, ben blogumdan bahsederken birisi de sizden bahsetti, çok popüler Tekirdağlı blogger diye hemen aaa Suzzy lilibebebk mi yoksa dedim, öyle anlaşıldı durum:))) işallah bir dahakine görüşme, tanışma fırsatımız olur:)))
Bu baskıları elle dikmek bana da çok zor göründü şimdi, zaten dikiş konusunda pek yeteneğim yoktur:P dediğiniz gibi boyayla direk olarak deneyim yada çift taraflı tela bulmaya çalışayım. Çok teşekkür ederim:)))
sevgiler

pembe makara dedi ki...

Çok güzel olmuş dümdüz bir kazak nasıl da hareket kazanmış ellerine sağlık:))sevgiler...

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok şirin olmuş beğendim :)

gooogoook dedi ki...

Canım ben de çok beğendim ellerin dert görmesin, çok şık olmuş, güle güle giy canım:). Ben dünden beri senin bloguna girmedi döndü durdu net şaştım bu işe.. bana yayını kaçırtacaktı neredeyse hoş dünden beri sanırım hava şartlarından çok yapıyor bunu.. sevgilerle canım. Bak bak hem Eskişehirli hem Tekirdağ'lı bloggerlar nasıl da kaynaşmış:)). Hakikatten dünya küçük galiba:))...

Esranın dünyası dedi ki...

Becerikli kadının hali başka oluoyr canım.. Ellerine sağlık yine döktürmüşsün. Maşallah Allah nazarlardan saklasın... Güzel günlerde giymek nasip etsin...

Tiki Kezban dedi ki...

eline saglik ya harika olmus bence:)

Ee peki bu kazak yikaninca o boyalar akmayaak mi?

Suzy dedi ki...

Melislicious: Biri popüler mi dedi:D Hey bu kulağa hoş geliyor! Aranızda benden böyle bahsediyorsanız pek bi ehemmiyetli hissettim şimdi:D Boyayla direk denemeden önce benzer kumaş üzerinde denemeler yap mutlaka, biraz fazla su alınca feci yayılıyor. Benden söylemesi. Bir iki kereden sonra zaten elin aışacak.

pembe makara: teşekkürler.

Ebru Bayrak: teşekkürler ederim.

gooogoook: Kar yağdı net kaçtı napalım, yurdum hali:) Hehe kaynaştık ama gene uzaktan. Görüşemedik.

Esranın dünyası: Amin amiiin, tü tü tü:D dağlara taşlara:D (Şımarasım geldi:D)

Tiki Kezban: Yok su bazlı akrilik boyalar kuruyunca bir ütü basılaraktan kullanılır, yıkayınca da öyle yayılmaz. Liliye çok t-shirt boyadım bu yaz. Bişeycik olmadı. Minik bir deneme yaparsan bir kumaş üzerinde sen de hayran kalırsın.

Seval Güngör dedi ki...

harika olmuş çok yakışmış ;) ama birşeyi merak ediyorum bu akrilik boyalar kuruduktan sonra çatlama olmuyor mu?

Suzy dedi ki...

Seval Güngör: Yok olmuyor, 1-2 damla sulandırıyorum, fırçanın suyu yetiyor. Kuruyunca da mutlaka ütü basıyorum araya bir bez koyup. Yıkamada da sorun olmuyor ama kurutmaya atılmamalı!