14 Oca 2013

Lili - Sarı yün elbise


Kalıp: Burda 2012/09
Linke bakarsak, bir önündeki siyah fiyonk yok. Ben de onun eleştirisine uğradım arkadaş.
Dün yeni diktiğim elbisesini giyecekti, dolaptan çıkardı, mutfağa yanıma geldi ve; "Eeee, bunun fiyongu nerde?" diye hesap sordu!

22 yorum :

Huzur Moda dedi ki...

bu modelin dikilmisinu merk ediyirdum tskler suzi
cok hos olmus....tuvit kunasdanada olurmu sence

Suzy dedi ki...

Huzur Moda: Tam da adamına sormuşsun canım yaa, benim hayat felsefem bile "Nasıl yaparsam öyle olur:D"dur. Olur tabi olma mı?

Huzur Moda dedi ki...

kendinden desenli gibi ya tuvitler modeli gostermezmiyki diye dedim
haklisin
dikerim gider
tskler

Suzy dedi ki...

Huzur Moda: Yok bence gösterir ya, sadece bu kadar çok göstermez ama... Dur ben de merak ettim şimdi:D Dik de görelim acayip merak ettim yaaa:)

senayatilgan dedi ki...

Çok güzel olmuşşşşş, rengine ve kuzunun üzeerindeki duruşuna bayıldım.. Ben çok severim belden pilileri bol elbiseleri çocuklarda :) Ben de denemeliyim bir ara :) Güle güle giysin kızınız :)
Bu arada ben de sizin gibi bir felsefeyle yaşıyorum. Kurallar çok sorun değil ben nasıl yapmak istersem o şekilde yapılabilir herşey :)

Melike dedi ki...

harika olmuş, kızım küçükken ben de dikerdim böyle ama benimki pek sevmezdi elbise etek, siz şanslısınız :)

Suzy dedi ki...

senayatilgan: Oooh, böyle daha rahat:D kural yook, sınır yook, engel yook:D

melike: teşekkürler, şanslıyızdır biz anneler;)

gooogoook dedi ki...

Çook yakışmış bıdığıma, tam bir sarı papatya olmuş, kuzum benim:) Ellerine sağlık Suzy'ciğim çok yakışmış gerçekten;).

Unknown dedi ki...

Un amour:-)

yasem dedi ki...

son zamanlarda gördüğüm en güzel çocuk elbisesi:)

Unknown dedi ki...

ellerinize saglık gerçekten çok hoş görünüyor:)bende kızıma 2 tane diktim bugün yayınladım bakın bakalım bizimkini beğenecekmisiniz:)takipteyim:)))

Melislicious dedi ki...

ayyy cnm ne tatlı olmuş nasıl yakışmış sarı lili'ye maaşallah nazar değmesin:))) çok güzel olmuş ellerinize sağlık

arch.fikriye dedi ki...

çok cici olmuş.bugün rüyamda kız bebek emziriyorum gördüm.ne anlama geliyor bakmadım ama bir bebişimiz olsun neler dikeceğim. Allah bağışlasın suzycim çok tatlı maşallah maşallah maşallah.üç defa söyleyecekmişsin:)

bahar yorgun dedi ki...

çocuk haklı nerde fiyongu :) eline sağlık canım harika olmuş gülerek giysin lili

Suzy dedi ki...

gooogoook: çok teşekkür ederim canımın içi:)

yasemin uzunoğlu: Hmm:) çok teşekkür ederim:D

zarrin tekin: Gördüm beğendim:) elinize sağlık çok cici olmuşlar:D

Melislicious: Sağ ol Melisim;)

arch.fikriye: ay hayır olsun, bana güzel bir şeyin başlangıcda rol oynayacakmışsın gibi geliyor ama ne hissediyorsun onu sorgulamalısın. O andaki duygu günlük hayatının bir yansımasıymış. Biraz önce okuduğum kitaba göre öyle yani!

Bahar YORGUN: aaa ama bozmayıkn beni böyle şekerim Lili ile birlik olup. O fiyongu görmediğime yemin edebilirim. O söylemese haberim olmayacaktı ondan.

Adsız dedi ki...

Merhaba! kızınızın elbisesi çok güzel olmuş aynısını bende bu kış dikecektim maalesef!!! hayırlısı olsun güle güle giysin kızınız:)çok yakışmış maşaAllah:)

Suzy dedi ki...

Saadet Yamak: neden malesef ama Saadet HAnım, hala kış bitmedi üstelik bu yazlık kumaşla da çok şirin durur. Ben deniycem yaza doğru farklı kumaşlarla bakalım nasıl olacak. Yapın paylaşın;)

Adsız dedi ki...

Makinemi kızım devirdi malesef hata bende çocuklu evde sehpada dikilrmi?:)..makina araştırıyorum hala karar veremedim ne marka alsam bilemiyorum .. bir fikir verirseniz sevinirim:) yoksa müthiş dikiş dikme hevesim kursağımda kaldı:)

Suzy dedi ki...

Saadet Yamak: Yazık, anladım şimdi neden malesef:( Ben singer kullanıyorum ve servisim yeni Heavy Duty isimli singerleri önermişti ama ben hiç kullanmadım. Bu yüzden ne desem bilmiyorum. Ben sadece düz ve zigzag dikişini kullanıyorum makinamın, yani en basit makina bile bunları yapabiliyor zaten, çok fazla pahalı birşey almaya gerek yok eğer işiniz bu olmayacaksa.

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim ben de zaten sadece dikiş için kullanacağım. Makinem paff:( düştükten sonra iğne kırmaya başladı en sonunda iğne takılan demir kıvrım kıvrım oldu:( çok üzüldüm ama ne yapalım mala geleceğine cana gelsin...

parça hariç bayağı yüklü miktarda ücret (sadece kapağını açmak için)istenince yenisini almaya karar verdim araştırıyorum işte.. yardımınız için teşekkürler tekrar!

Vaktinizi aldım kusura bakmayın

ANTİGONE dedi ki...

yerim ben bu civcivi! çok yakışmış ;))

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ben fiyonksuz elbiseye yorum yapmam arkadas:))) Ama cocuklarin bu dikkatini hicbirseye degismem... Kralice hazretlerine, 10 bin milyon ö... verirseniz belki sizi affeder:))
Bence bi sansinizi deneyin:)