9 Oca 2013

Persunmall.com


Persunmall.com'la geçen hafta tanıştım. Bana e_mailimdan ulaştılar ve kendilerinin moda bloggerı olmamı rica ettiler. Modaya hangi kadın hayır diyebilir ki? Kendimi bir anda sitelerine ışınladım ve oralarda bir yerde kayboldum. Yukarıdaki şahanelerden biri benim olmak üzere yola çıktı, sabırsızlık şimdiden tavan yaptı. Sizce hangisini seçmiş olabilirim?
Bu arada işte size davetiyem. Bu davetiye ile Persunmall.com'a ilk defa üye olup 60$ ve üzeri alışveriş yapanlar 10$ indirim kazanacaklar;) Keyifli alışverişler...
 ...

...
I met Persunmall.com last week. They wrote me and kindly invited to be their fashion blogger.  Which women can refuse fashion? I directly jump to their web site and lost myself somewhere out there. Now, one of these beauties will be mine and my impatience peaked! Guess which one is choosen?

By  the way here is my invitation for you. With this invitation you will earn $10 off code if you become their first time member and made an order $60 and up! Enjoy shopping...


 

6 yorum :

Teknojest dedi ki...

ürün teslimlerinde sıkıtı oluyor mu acaba

Suzy dedi ki...

Poyraz Şahin: Ben de aynısını merak ediyorum. Teslim aldığımda detaylı paylaşırım. Henüz yeni yola çıktı, bir de posta yolu ile geliyor, kim bilir ne kadar beklerim:( Bakalım!

gulsah aydin dedi ki...

Tebrik ederim canım hayırlı olsun,çok sewindim senin adına.Bu arada bence deri-kaşe mont veya vintage deri ayakkabıları seçmiş olabilirsin..

Locosmetico dedi ki...

Hayırlı olsun :)
2days den ben bir elbise aldım para kartımdan çekildiği halde ödeme alınamadı uyarısı verdi ürün de ortada yok o yüzden ben korkuyorum artık alışveriş yapmaya.
www.locosmetico.blogspot.com

Suzy dedi ki...

gulsah aydin: Ahhh ah aslında kalbim hepsini seçti:(

Kozmetik_Delisi: Mail order olayın mı kapalıydı acaba kartında. Bu yüzden parayı çekememiş olabilirler, haliyle ürün de gönderilemez. Neyse geçmiş olsun, paranı çekip de ürünü de göndermemiş olabilirlerdi. Şanslısın gene;)

gooogoook dedi ki...

Tatlım bu güzel habere çok sevindim, hayırlı olsun diyorum: Senin seçimi hakkında; kaşe-deri mont gibi geldi ya da zımbalı çizme:) artık gelince göreceğiz;)