21 Haz 2013

Evlilik Yıldönümü Hediyesi


Şu işlerin telaşından evlilik yıldönümümüzü de unuttuk ya... Ne diyelim! Sonra babalar günü de öyle telaş içerisinde kaynadı... Telafisini eşimin yıllardır kullandığı parfümü alarak yaptım ama bunları unutabilecek kadar işleri kafaya takmak, işle özel hayatı ayırd edemeyecek duruma gelmiş olmak canımı sıkıyor. Bu kadar yoğun ve yorgun olunca mizu.com'dan hızlıca alışveriş yaptım ve parfüm 3-4 günde elimde oldu. Üstelik piyasa fiyatlarının çok altında. Ben daha ucuzunu bulamadım doğrusu. Bulan varsa haber versin bana, eşim resmen bu parfümle yıkanıyor sabahları:)


Biraz da kenim için gezdim sitede ve yukarıda seçtiğim ürünlerle bu yazı havuz başında geçirme hayalleri kurdum. İşi hala bırakmadığım için bu bir hayal hala ama hayal kurmak herkesin hakkıdır diye düşünüyorum.
Her neyse... Mesela bu yaz beyaz gözlük aşkım  çok büyük, e buna bir de beyaz saat yakışmaz mı sizce? Kolye seçimim fazla romantik diyebilirsiniz ama tasarım öyle vıcık vıcık da romantizm akmıyor değil mi, çok yalın bile denilebilir, bu türde ve klasik türde başka takılar da vardı ama benim tercihlerim belli. Makyaj malzemelerimde hiç kullanamadığım renkte bir örneğini bulduğum bu ruja bayıldım. Görüntüsü çok bohem. Denenmeli!
 Tabi bu arada artık güneş kremleri ile makya altına destek yapmayı ihmal etmiyoruz, güneşin zararlı ve yaşlandırıcı etkilerinden payını alan biri olarak, ondan korunmanın en önemli yolu bu diyorum. Son olarak bir zamanlar kullanıp unutamadığım bir bayan parfümü görüyorsunuz. Sanırım herkesin kullandığında kendisi gibi hissettiği bir esans vardır değil mi?

6 yorum :

Unknown dedi ki...

eşiminde favori parfümü ama ben internetten almaya cesaret edemiyorum kozmetik ürünleri, sanki hep sahte gibi geliyor.

sld dedi ki...

Hahaha biz de unutmuştuk. Bir kaç yıl önce ikimizde ayrı ayrı illerde seminerdeyken... Benim 2 gün sonra aklıma gelmişti. O tamamen unutmuştu ama çaktırmadı. O günü hatırladım birden. Sevgiler... ;)

Blogcu Sultan dedi ki...

aldıkların çok güzel güle güle kullan bu arada sizede mutlu yıllar nice uzun evlilik yıl dönümleriniz olur inşallah...

pınariko dedi ki...

Su işlerin telasindan onemli gunleri untmayin yahuuu ayrica bu parfumu bende sever esime alırım hadi nice uzuuuun yillar size kocamis beyazsacli nine ve dede olmaniz dileğiyle ailecek uzuuuun yillar geçirin inşallah öptüm kocaman:))

Suzy dedi ki...

İlknur Olmez: Ben memnunum açıkçası, eşimse bana daha az okuyor deyip duruyor ama akşama kadar da koku üstünde duruyor. İnsanlar kendi parfümlerini keşfedince onu daha az hissederler zaten ten kokusu ile uyumlu olur doğru parfüm. Bence güvenilir siteden alınca sorun olmaz.

Yelda Kaya: Yazık bize:(

tokideki ses: Çok teşekkür ederim.

Pınariko: Amin amin:D Kocamış iki bunak oluruz inşallah beraber bunu mu diledin sen şimdi:D

parfüm dedi ki...

Bir kaç yıl önce ikimizde ayrı ayrı illerde seminerdeyken... Benim 2 gün sonra aklıma gelmişti. O tamamen unutmuştu ama çaktırmadı. O günü hatırladım birden. Sevgiler