26 Haz 2013

Penti'yle Kadınlar Kendi Plaj Modalarını Kendileri Oluşturacak!


Penti kendi modasını kendi yaratmak isteyen kadınlara sunduğu “Karıştır&Yakıştır” uygulaması ile bu yaz özgür ruhların tercihi olacağa benziyor. Alt üst beden ölçülerinin farklılığı düşünülerek kadınlara seçim özgürlüğü tanıyan Penti, tüm modeller ve kombinlerde farklılık ve özgürlük sunuyor.



Birbirinden güzel, farklı bikini altları ve üstlerinden oluşan plaj koleksiyonu, kullanıcıya birçok kombin yapma şansı tanıyor. Herkes kendi zevkine ve vücut tipine uygun bikini altlarını ve üstlerini seçerek kendi koleksiyonunu oluşturabiliyor.



Sezonun dondurma renkli bikinilerini karıştırıp kendi renkli tarzını oluşturmak isteyenler; bu grupta yer alan mercan, mavi ve sarı tonlarındaki puanlı ve fırfırlı bando ve üçgen kesim üstlerle farklı renklerdeki altları birleştirerek kendi zevkine uygun rengârenk bir kombinler yaratabiliyor.

Naneli, limonlu, çilekli dondurma görüntüsündeki iştah açan bikini koleksiyonunda en göze çarpan modellerinden biri olan Winona, puantiye deseni ve fırfır detayı ile plajın en çarpıcı modelleri arasında.

                       

Penti 2013 plaj koleksiyonunda sadece yüzmek için değil, gün batımındaki bir partiye katılmak için de kullanılabilecek harika modeller var. Sezonun yükselen trendleri olan makrame ve püskül detayları, bu modellerde canlı renkleri ve sıradışı tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Felicity narçiçeği rengiyle göz kamaştırırken; Angelique nakış ve makrame detayı ile son yıllarda çok moda olan etnik örgü detayını kumsallara taşıyor. Boyundan geçen örgü bağı ve canlı renkleriyle plajların ilgi odağı olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Ayrıca Penti 2013 plaj koleksiyonunda yer verdiği “Karıştır&Yakıştır” konseptini, sosyal medyaya da taşıyor. Penti takipçileri ‘facebook.com/penticorap’ sayfasına girerek beğendikleri bikini ve mayoları Facebook üzerinden kombinleyebiliyor.



Bu arada Penti mağazalarında %50’ye varan indirim başlamış, bu fırsatı kaçırmayın derim.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :