12 Haz 2013

Fırsat bu fırsat



Hala kız kulesinde kahvaltı edemedim gitti. Ama artık kız kulesinde aşkımla nefis bir kahvaltıdan, arkadaşlarımla birlikte harika vakit geçirebileceğim zengin bir akşam yemeğine kadar her şeyi %70 indirim fırsatları ile yaşayabileceği bir adres buldum. Süper indirim fırsatları tek bir İnternet sitesi çatısı altında sehirfisati.com'da. Bulunduğunuz şehirdeki restoran fırsatları tek bir tık altında toplanmış. Kullanımı kolay, şehirden şehre - restoranlarda kaybolmayacağınız kullanıcı dostu bir platform. Aynı platformu gideceğiniz şehirdeki restoranlar için de kullanabiliyoruz elbette. Hızlı olun yeter. İnternet olan her yerde fırsat parmaklarımızın altında.
Sadece restoran indirimleri değil tabi. Tekirdağ kiraz festivali turlarını gördüm mesela sitede (Tekirdağ'lıyım ya seçici algı malum). Sonra hotelleri, spor aktivitelerini, tiyatro ve sinema fırsatlarını hatta güzellik bakımlarını da.
Yakında yeni evimin dekorasyonunu da yaparken kullanabilirim bu siteyi mesela. Minik turunçgil ağaçlarını görünce sitede çok hoşuma gittiler ve dekorasyon konusunda ilham da verdi bana burası. Boy aynalı ayakkabı dolabı indirimindense hiç bahsetmeyeyim. Linkini bile vermeye kıskanıyorum ne diyeyim... Kızın bana hadi ne yapalım! Ayakkabı aşkımı da nasıl paylaşayım sizinle şimdi;) O süper tasarımlı oval duvar kitaplık da hayalimde artık, i-phone için 5 için aksesuar setine ne demeli. Daha önce bulsaymışım iyiymiş. Neyse artık bundan sonraki fırsatları yakalamak için yarışırım. Çünkü bu platformda nerede olursanız olun fırsat sizin.
Bir saattir siteyi gezmekten yazımı yazamıyorum. Merakım olan her konuda çalışmış bu ekip. Akıllı alışveriş taraftarıyım artık ben. Bu siteye bakmadan ne yemeğe çıkarım ne tatile.

2 yorum :

ilknur oymak dedi ki...

suzy yardıma ihtiyacım var bende bloguma reklam vermek istiyorum ama ayarları yapamıyorum ingilizce olmayınca bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Suzy dedi ki...

ilknur oymak: Sağdaki reklamları sitelerden aldığım logo kodlarını html gadget ekleyerek koyuorum. Bu reklamsa firma tarafından teklif edildi ben de sitelerini gezerek görüşlerimi paylaştım. Dilerim sorunu anlamışımdır.Yanlış anladıysam kusura bakmayın;)