21 Eyl 2013

Evi dekore ederken...

Artık yeni evimizdeyiz evet ama o kadar çok eksiğim var ki... Eşim liste yapmamı istedi ama bu gün tamir edilen internet kablolarımızı kutlamak için internette ufak bir gezinti yaptım. Hoş fazla gezemedim çünkü ne sorgulasam karşıma Evmanya çıktı.



İlk baktığım yer nevresim takımları oldu. Çünkü yatak odamın renklerini değiştirdim. Benim nevresim takımlarımın hiç biri de yeni yatak odasına uymuyor. Bir çok markayı aynı yerde burada. Dolayısı ile her zevke ve bütçeye uygun ürün bulunabiliyor. Ben şimdilik en ucuzlarını arattırıp onu seçtim ama bakar mısınız en ucuzlarından biri de olsa stili mükemmel değil mi?


Oturma odam için de son zamanların dekorasyon trendi patchwork halıları buldum. Son moda her ürün buradaymış inanmıyorum. Yine çeşitli firmalar indirim yarışında halı bölümünde de. Yani firmaların evmanyaya özel indirimlerinden yararlanabilirsiniz.


Bu avizelerin de modası geçmiş olabilir ama benim için birer klasik olarak kalacaklar. Ne istediğinizi bilince evmanyada gezmek daha kolay. Aratma seçenekleri o kadar pratik ki. Aradığınıza ulaşmanız en fazla iki tıkınızı alıyor. Benim en çok kullandığım arama kriterleri renk ve fiyat oluyor genelde.
Söze daldım ama hala eve sticker seçmem lazım. Eski evde de gece uykularımı alan bu sticker meselesi artık bir son bulmalı. Evmanyanın sınırsız seçenekleri arasında kesinlikle aradığımı bulacağıma eminim. Mutfak taburesinden mindere kadar aradığınız bütün ev ve dekorasyon ürününü size en uygun fiyata sunabilecek bu siteyi size de öneriyorum ve alışverişe kaçıyorum. Tutmayın beni tam iki gündür internetim yoktu kendimi alışverişin engin sularına salıp deşarj olmak istiyorum. 

2 yorum :

sld dedi ki...

Nevresim takımı harika görünüyor. Halı da çok güzel. Özellikle çocuklu evde çok kullanışlı olur. Hem modern hem de kir belli etmez.

ebru altin dedi ki...

Patchwork halı çok güzelmiş doğrusu.Bayıldımm :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Not: Evmanya dekorasyon konusunda gerçekten de dört dörtlük bir yer. Aradığınız herşeyi bir tıkla bulabiliyorsunuz ki daha ne olsun, değil mi ama :)