9 Eyl 2013

İnternette kumaş satışı...


Internette kumaş Baykumaş'tan alınır...
Bana çok sık sorulan bir soru "İnternetten kumaş alabileceğim bir yer var mı? Tavsiye edebilir misin?" oluyor. Gururla takdim ederim ki yeni sponsorum Baykumaş'la artık bu şansımız da var. Üstelik kumaş parçaları aşağıdaki gibi paketli ve en güzeli de kumaş kenarları overlok geçilmiş durumda geliyor. Tertemiz, kaliteli ve özenli. Paketlerin üzerindeki baykuş etiketinin yanında kumaşın kodu var. Böylelikle satın aldığınız parçanın o olduğundan emin olabilirsiniz!
Hazır ev taşıma konum gündemdeyken ilk çalışmalarımızı ev textili üzerine yapmayı planlıyorum dedim sponsoruma ve açıkçası bir kaç parça kumaş bekliyordum ama bu parçalarla ben bir yıl ev textil yazıları ve DIY projeleri yazarım gibi görünüyor. İşe şu japon yazılı kumaşla başlayacağım sanırım. Balkon salıncağım kumaşını buldu bence!
Ha DIY projeleri de demişken uzun süredir aradığım DIY malzemelerini de buldum sitelerinde. İlk fırsatta onlardan edinip harika DIY projelerimle yine karşınızda olacağım. 


Ben kumaşları seviyorum diye sürekli kumaşlardan bahsettim ama biliyorum ki bazı kızlar aksesuar tasarımı seviyor. Sitede hobi setleri de bulunuyor. Yok benim öyle el işiyle işim olmaz ben takar çıkarım diyorsanız bu linkte size özel tasarlanmış el yapımı kolyeler bulunuyor. 
Artık bana da bu hafta arasında taşınıp hobilerime sarılmak kalıyor. Çok heyecanlıyım çok!

6 yorum :

Adsız dedi ki...

Dün gece baykumaş tan siparis verdim umarim sorunduzca gelir

Unknown dedi ki...

Geçen gün ben de online kumaş sitesi aramıştım.Kumaşlar oldukça kaliteli görünüyor

Banuca dedi ki...

Malzeme arsızı olan bendeniz, hemen atladım siteye, baktım baktım baktım... irademe sahip olup sipariş vermeden çıktım yaşasııın.... ama kaydettim :))

Gülden GÜL dedi ki...

Süper görünüyor, Deneyeceğim

Gülden GÜL dedi ki...

Süper görünüyorlar, Selam ve sevgiler

Unknown dedi ki...

https://www.facebook.com/KumasSatisi