10 Ara 2013

How do you prefer your burgundy?


 Are you obsessed with burgundy this season? Then tell me how would you like it. On your pants or on yor skirt as i wear? Red shade or brown like me?

Bordonuzu nasıl alırsınız? Siz de bordoya takıntılı mısınız bu sezon? O zaman hadi bana onu nasıl tercih ettiğinizi anlatın. Pantalonunuzda mı yokse benim giydiğim gibi etekte mi? Kırmızı renge yakın mı yoksa benimki gibi kahveye mi.




My choise was burgundy on a leather pencil skirt. Actually, I wanna be totally in leather clothes at last days it looks. See my previous posts for this.

Ben deri kalem etekle aldım bordomu. Aslında son günlerde sadece deri içinde olmak istiyormuş gibi görünüyor. Önceki postlara bir göz gezdirebilirsiniz ne dediğimi anlamak için.


Burgundy makes me feel older, so it remind me to finish my look with the vintage blouse of my grandma and then my best loved ankleboots. I'm not afraid of mixing the times on my outlooks.

Bordo beni olduğumdan yaşlı hissettiriyor. Ben de görünüşü babanneme ait, eski bir blüzle ve en sevdiğim botlarla tamamladım. Dış görünüşümde zamanları karıştırmaktan korkmuyorum.


Skirt: Choies (buy here)  | Etek: Choies (buradan alabilirsiniz
Shirt: Vintage    | Gömlek: Babannemin;) Eski ama çok eski
Ankleboots: similar here   |  Botlar: Benzeri burada 


Don't forget to enter to my giveaway at the pervious post if you want to win $50 voucher;)

$50 hediye çeki kazanmak için önceki yazımdaki çekilişe katılmayı unutmayın derim;)


5 yorum :

Adsız dedi ki...

sizinkisi gibi alabilirim çok çekici!

gulsah aydin dedi ki...

Kesinlikle kahveye dönük bordo benim de favorim.Ayrıca bu botlarına bayılıyorum..Harika görünüyorsun.

Suzy dedi ki...

Sinem: Teşekkürler Sinem;)Beğendiğine sevindim.
xxx

gulsah aydin: Ya size de iştah açıcı heliyor mu bu tonu. Benim reçel kavanozlarına dalasım geliyor bu renge baktıkça. zor tutuyorum kendimi artık ne ile bağdaştırıyorsam...

Unknown dedi ki...

Yaa abi bende de ne göz var
bir blogda daha görmüştüm böyle cam taban da seninkini de ucndan benzettim, ön formu filan harikaa
çok çok hoş olmuş, benimde var babannemin beyaz bir gömleği, inanılmaz ince olduğundan iş yerinde giyemiyorum ama özel bir yerde bu kombin harika olur

çok güzel taşımışsın babyy
harikaa.

Suzy dedi ki...

Izlem Boyar: Çok teşekkür ederim, botlarıma kış gelince kavuştum yine. Geçen sene almıştım. Hoş bu sene daha bitmedi ama geçen diyorum:D Babanne gömlekleri favorim. Ara sora giyip özlem gideriyorum. Sen de yap özel zamanlarda...