2 Ara 2013

Lili'ye yeni deri parçalar


Geçen hafta benim deri kıyafetlerim tema iken bu hafta yerini Lili'nin deri parçaları alsın bakalım. 
Geçen sene kendime aldığım yılan derisi baskılı mor eteği bir kez giyince yırtmacından yırtıldı ama atmadım. Lili'ye göre küçülttüm ve çok şirin oldu. Lili mor rengi de seviyor. Biraz şansı var bu eteğin diye düşündünüz sanırım şu anda ama hayır. Lili her zaman taytları tercih ediyor. Hala neden onu süslemeye çalıştığımı anlamıyorum.
Geçen sene ona diktiğim deri şort küçük gelince hiç deri şort giyemedi. Bu sene büyük kestim biraz ve bu defa üstüne oldu küçük hanımın ama en az etek kadar değersiz ona göre. O, taytla daha iyi koşup oynarmış! Kim icad etti bu taytları, kendisi ile bir randevuya ihtiyacım var. En azından miniklere yapmasalarmış! Kızım var ve etek giydiremiyorum ya...
Kombinlere gelince (hala umudum varmış gibi devam edelim...) Star Bloggers t-shirtü buldum ve kızıma almaz mıyım? Çoraplarsa kırmızı dantelli olanı Penti diğeri ise hediye geldi doğum gününde, markasını bilmiyorum. 
Dilerim küçülmeden bir kez bari giydirebilirim.

7 yorum :

Harika oldu dedi ki...

Star bloggers demek çok şirin. Güle güle giysin kızınız. Sizinde ellerinize sağlık.

Harika oldu dedi ki...

Star bloggers demek çok şirin. Güle güle giysin kızınız. Sizinde ellerinize sağlık.

KendinDik.Com dedi ki...

her bir parça ayrı nefis olmuş.
tayt işine üzülme. oğlun olup benim gibi gece gündüz kepçe - kamyon baskılarıyla yaşamak zorunda değilsin hiç değilse :)))

ben de çocukken hiç etek giymezdim. bak şimdi etek/elbise dışında birşey giymiyorum. öpüyorum o lilibebe'yi yanaklarından!

Ebrushka Blog dedi ki...

Giyerse süper :)

Unknown dedi ki...

Ay o kırmızı dantel çoraba bayıldım.Belli bir yaşa gelince laf dinletmek mümkün olmayacak demek ki küçük hanımlar:) Çok güzel olmuş deriler,güle güle giysin lili haanım:)

nilgunsozveren dedi ki...

Tişört çok şirin ve kombin oldukça şık , küçük hanım a çok yakışır eminim , selamlar ..

bebek dedi ki...

çoraplarına bayıldım özellikle kırmızı olana,mutlaka kızıma da alıcam.Kombinler de çok şık olmuş.Bayılıyorum bebekleri giydirmeye..güle güle giysin kızınız..