6 Haz 2014

E-broşür bana uyar


Şehir merkezinden uzağa taşındığınız zaman kuş cıvıltıları ile uyanırsınız. Yağmur yağdıysa mis gibi çim ve toprak kokusu gelir camdan içeriye. Hatta bahçedeki kekiğin bile kokusunu ayırt edersiniz... Yeni evimde her sabah böyle uyanıyorum. Harika...
Dezavantajı ise marketlerden uzak oluşunuz olur. Toptan alışveriş yapmanız gerekir. Öyle kapınıza bırakılan market broşürleri olmaz. Takip edemezsiniz indirimleri. Neyse ki hemşire olan yeni komşum beni önemli market indirimlerinden haberdar ediyor. Arkadaşlarından ya da onların getirdiği broşürlerden takip ediyor deterjan, elektronik ya da elektrikli mini alet indirimlerini. Paylaşıyor sağ olsun ama ben yine de yeni bulduğum ebrosur sitesinden ona da bahsedeceğim.
Öyle kağıt israfı olmadan bütün broşürler elinizde. Harika düşünülmüş. Ben ağaçların kesilmediği her fikre varım doğrusu. Öte yandan şehrin gürültü ve kalabalığına girmeden, alışverişimi evden planlayıp nokta atışı yaparak hem zaman kaybetmem hem de gereksiz masraflardan kaçınmış olurum. Ben çok sevindim bu siteyi bulduğuma. Sitede sınıflandırmayı şehir olarak yapıp farklı bir şehirdeki indirimi de görebilirsiniz. Keşke bu siteyi geçen sene tanısaydım. İzmir'e düğün için gittiğimizde Tekirdağ'da olmayan mağazaları gezmemiz için eşim bana biraz zaman ayırmıştı. Mesela İzmir'deki Mango mağaza katalogları linkine bir göz atsaydım sanırım biraz alışveriş yaparak dönmüş olabilirdim. Oysa sadece Liloşa alışveriş yapıp döndük yine Zara Kids'ten. Şanslı kız!
Sadece şehir olarak değil tabi ki ürün olarak da arama yapılabiliyor. Mesela okumak istediğiniz bir kitabı kolaylıkla bulabilirsiniz indirime girdiyse ya da bebek odası hazırlığı telaşındaysanız onu da ayrıca sınıflandırmışlar. Dedim ya her şey düşünülmüş. Belki de belli markaların indirimleri sizi ilgilendiriyor. Mesela ben KARACA'nın bir porselen takımına göz koydum, takipteyim. Bir de profesyonel bir fotoğraf makinası hayalim hala geçmiş değil. Yeni evin eksikleri de hala bitmedi. Yeni bir çocuk halısı da hedefimde. Çok çeşitli değil mi?
Bu arada size yakın olan AVM'lerin broşürlerine de evden göz atmanız mümkün. Artık AVM'lerde boş boş zaman harcamak yok. Ben buna çok sevindim. Çünkü o büyük alışveriş merkezlerinin gürültüsü beni geriyor ve çok yoruyor açıkçası.
İşte böyle. Neyi takip etmek isterseniz işaretleyin bir de sizin yerinize yeni broşür eklendiğinde sizi haberdar etsinler. Ya da benim gibi belirli ürünleri hedeflediyseniz anahtar kelime olarak girin mailinize bilgisi gelsin. Süper değil mi? Kendi kendine sizin yerinize indirimleri takip ediyorlar. Bayıldım buna ben. O yemek takımı benim olacak işte o kadar;)

1 yorum :

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Ben de çok seviyorum bu siteyi , bir çok yönden büyük artıları var.