19 Haz 2014

Kiğılı işlemeli elbise - Lili ve çiçekler


Evet Kiğılı beni topa tutabilir şu anda ama hemen yanlış anlamayı düzelteyim. Kiğılı kız çocuk koleksiyonu çıkarmadı, sadece bir DIY projesi karşınızda o kadar.



Son zamanlarda ünlü markaların işlemeli elbiseleri dikkatimi çekiyor. Özellikle de çocuklara çok yakıştırıyorum çünkü minicik desenler onları daha da zarif gösteriyor gibi geliyor. Zaten çok şirinler...


Geçen gece eşimin yeni gömleklerini ütülerken eskilerden bazılarını dolaptan eksiltmem gerekti çünkü dolap çok sıkıştı ve artık ütülememin bir anlamı olmamaya başladı. Elime eşimin çok severek giydiği bu mavi gömlek geçti ve geçer geçmez bu elbise canlandı gözümde. Gömleğin kumaşı harika tabi ki sadece yaka ve kol kısımları giyilmekten kötü olmuş. Denemeye değerdi... Yapım aşamalarını fotoğrafladım en kısa sürede yayınlıyorum. 


Bu arada Tekirdağ'a İstanbul'dan gelirken sağda Tutku Fidancılık'ta yaptık çekimleri. Çiçekler, fidanlar, ağaçlar, oyun parkı, ağaç gölgesinde kahvaltı ... Harika bir yerdi. Yolunuz düşerse uğrayıp çiğ böreğini tadın derim. Pişman olmayasınız sonra;)

1 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

canım süper olmuş gerçekten. yapımını heyecanla bekliyorum!