16 Oca 2013

Scarf Dress - DIY


I can't decide how to wear it. With or without chain belt! Anyway, I have time till the summer. I'm not from those brave girls who can wear summer dresses in the winter.

Nasıl giyeceğime karar veremiyorum. Zincir kemerle ya da kemersiz. Herneyse, yaza kadar zamanım var. Kışın, yazlık elbiseleri giyebilen kızlardan değilim.


Actually, my chain is my necklace.
Bu zincir aslında kolyem.


Put two silk scarves face to face (the right side must be in). Then use one of your larger t-shirts as a pattern. Cut only one side like t-shirt and just mark the line from the other side and pin the scarves for easy to sew. Open a hole to the waist of the dress. Cut and shape the neck then sew it.

İki eşarbı üstüste koyupbize bol gelen bir t-shirtün yardımıyla bir kenarı t-shirt gibi şekillendiriyoruz. Diğer kenardan ise sadece çizgi çizip rahat dikmek için iğneliyoruz. Boyun oyup ve kemer deliği açıp dikişleri bitiriyoruz.

8 yorum :

arch.fikriye dedi ki...

suzycim 2 halide süper.ya bu eşabı birincisi nerden buldun ikincisi saçının rengine ve modeline hep hayranım.renkler sana çok yakışmış.

gooogoook dedi ki...

Canım çok yaratıcı, farklı birşey olmuş bu! Bayıldım tek kelimeyle:).. müthiş birşey, emeğine sağlık.

Unknown dedi ki...

This dress id very particular and is in yuor style

Suzy dedi ki...

arch.fikriye: Eşarp aslında pazardan bir kumaş parçası, iki tarafı da yettiği için aldım. Eşarplarda desen seçeneği daha fazladır yani daha güzel olur bence.

gooogoook: sağ ol canım benim:D Attım gene kafadan ve de en pratiğinden.

Effe coco: thank you:)

ANTİGONE dedi ki...

çok hoş olmuş canım. benim oyum zincir kemerle kullanmaktan yana.

Miss Muggins dedi ki...

very cute. I love it with the belt!

Melislicious dedi ki...

kemersiz ve uzun kolyeyle birlikte tam yazlık ama, bide ayağa sandaletler olursa tam yazlık üfür üfür harika olur:P ahhh yaz gelsin artık diyorum:))) çok şık olmuş ellerinize sağlık!

minikmini dedi ki...

elbiseniz çok şık,ben de çok seviyorum şöyle kolay yapılabilen ama gösterişi mükemmel olan şeyleri :) ellerinize sağlık