30 Tem 2015

Sleep, bedding and life


Do you make a point of the bedding colours you use or prints on them? Do you change them only when you have to wash them? 
Nevresimlerinizi seçerken rengine ve baskılarına dikkat eder misiniz? Onları sadece kirlenince mi değiştirirsiniz?
I usually pick the colours or the prints of my bedding depends on my general mood or psychology I can say. When I want to be have a deep and relaxed sleep I use purple, brown or just white bedding. But if I have to decide about an important subject of my life I'm using blue ones. If I need to be more hopeful and happy I prefer pink or sometimes I'm just in need of neutrilize my feelings and thoughts so I'm choosing grey colours. Did you ever think about colours, their meanings and helps for our lifes? Not for the beddings right? Meybe you thing that it's funny to believe that colours will help in the night because it's dark and as you know no colour is visible in the dark but I believe that the energy of the colours is still vibrating and this energy still flows to our brain. When you sleep your subconcious mind is still working and still open to take vibrational messages and all the sounds and colours are still have meaning for this part of our brain. So don't miss out the opportunity to feed your soul while you are sleeping. Don't forget that "sleep" is still a part of your life and life still goes on when we are asleep. 
By choosing your bedding in right colours or prints you can prepare your next day's mood or we can say that this is reprogramming your feelings and take the control of your day life throught the night. Even when we are sleeping we still are responsible about our life flow. 

Ben genellikle renk ve desenlerini genel ruh halime ve psikolojime göre seçiyorum. Derin ve rahatlatıcı bir uykuya ihtiyaç duyunca; mor, kahve ya da beyaz kullanıyorum. Ancak hayatımla ilgili bir karar almam gerekiyorsa mavi tonlarına yöneliyorum. Daha umutlu ve mutlu olma ihtiyacındaysam pembe olanları bazense sadece duygu ve düşüncelerimi arındırmam gerekiyor, o zaman da grilerini seçiyorum. Daha önce renklerin anlamı ve hayatımıza etkileriyle ilgili hiç düşündünüz mü? Belki de düşündünüz ama nevresinlerinkiyle ilgili değil mi? Belki de karanlıkta renkler görünmediğinden dolayı buna inanmanın saçma olduğunu düşünüyorsunuz ancak ben var olan renklerin enerjisinin görünmeseler bile etkili titreşim yaydığına ve algılarımızın bu enerjiyi emdiğine ve beynimize kayıt olduğuna inanıyorum. Çünkü bilinç altı gece çalışır, sadece beyin uyur ve bilinç altı hala kayıttadır ve onun için duyduğunuz seslerin ve görmeseniz de üzerinizde uyuduğunuzu bildiği renklerin anlamı vardır. Bence ruhunuzu gece de beslemeyi sakın bırakmayın, bu bir fırsat. Çünkü aslında gece de hayatımızın bir parçası ve uykuda hala yaşıyoruz.
Nevresimlerinizi doğru renk ve baskılarda seçerekuyandığınız güne modunuzu ayarlayabilirsiniz. Buna hislerinizi geceden programlama da diyebiliriz. Uyusak da hayatımızdan ve yaşayacaklarımızdan sorumluyuz!


You can also use the prints and colours for magnetizing the right life style to yourself. If I have to give the example, look to the beddings up.
                           http://www.beformal.com.au/list/cheap-bedding-c113382/
3D printed tiger: If you have to feel powerful in day life, prepare yourself from the night. Tigers are sensitive animals to the danger and their energy will guide you to listen to your intuition. By the way you will feel enough strong to catch the succass you want.
Bohemian art prints: They can make you feel rich and why not to use them when we want to feel abundance of our life.
Romantic couples: Use this kind of prints if you want to attract love and a romantic relationship in your life.
Beautiful life: Last picture means a beutiful way of life for me. I should use it to feel the same:)
If you like this idea, go and find the right bedding from beformal. Don't miss the bedding sale. 

Doğru hayat tarzını hayatınıza çekmek için nevresimlerin baskılarını da kullanabilirsiniz. Eğer örnek vermem gerekirse yukarıdaki nevresimlere bakarak hemen paylaşayım: 
3Boyutlu kaplan baskı: Eğer günlük hayatta güclü hissetmeye ihtiyaç duyuyorsanız bu baskı ile geceden kendinizi hazırlayabilirsiniz. Kaplanlar algıları hassas hayvanlardır, tehlikeyi çabuk sezerler. Kaplan enerjisi önsezilerinizi aktif edecektir. Bu arada kendinizi arzu ettiğiniz başarıyı yakalamak için yeterli derecede güçlü de hissedersiniz.
Bohem sanat baskıları: Bu tür baskılar size kendinizi zengin hissettirebilir, onları hayatınızın bereketlendiğini hissetmek için kullanabilirsiniz.
Romantik çiftler: Bu tip baskıları, romantik bir ilişkiyi kendinize çekmek için ve aşkta bereketi yaşayabilmek için kullanın.
Güzel bir hayat: Son fotoğraf benim için güzel bir hayat yolunu temsil ediyor. Böyle hissetmek için de bunu kullanırdım açıkçası. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse beformalda nevresimler çeşit çeşit, kendinize en uygun olanı siz seçebilirsiniz.

1 yorum :

gooogoook dedi ki...

İyimser ihtimalle günde 6-7 saatimizi geçirdiğimiz yataklar gerçekten çok önemli desenlerin ve renklerin insanları etkilediğini bilen biri olarak çok önemli buluyorum bende ve kullanım olarak da renklerine desenine dikkat ederim. Ben sayfalarını inceledim çok güzel nevresimler var 3. safyadan 8. sıranın ikinci modelini çok beğendim 140 dolar diyor kalitesine göre gayet makul bir fiyat. Çok hoş desen ve renkler var gerçekten çok beğendim sayfayı.