9 Tem 2015

Yaz ve dantelleri


Yazlık dantel elbise, pantalon, t-shirt ve bluzler: Rosegal
Dantel şortlar: Burada

Yaz çok çekimser kaldı bu sene. Bir türlü gelmek istemedi. Oysa özledik dolaptaki yazlık her bir parçayı. Hatta sıkıldıklarımızın yerine yenilerini kestirdik gözümüze son indirimlerden. Kimini alabildik kiminin bedeni tutmadı kaçırdık. Sonunda bu gün biraz daha havasını hisseder gibi olduk yazın.
Ben çıkıp balkonumu yıkadım ve kendime balkonda internet keyfi sundum. Şöyle bi gezinirken gözüme dantel şortlar takıldı. Bu aralar her dantel gözüme takılıyor ya, neyse!
Önce geçen senelerde giydiğim dantel etekleri şorta çevirme fikri gelse de fiyatlarını görünce gerek de yok sanki. Çok uygunmuş fiyatlar bu sitede. Aranızda buradan alışveriş yapan var mı acaba? Eğer varsa minik bir yorumla güvenli bulup bulmadığını bana not edebilir.


1. tığ işi beyaz şort = burda
2. fisto beyaz şort = burda
3. Dantel krem şort = burda
4. Püsküllü beyaz şort = burda

Dikiş diktiğim için, ister istemez ilk düşündüğü bunu dikebilir miyim oluyor genelde. Bu, insanın kendi yeteneği ile yarışı bu aslında. Bu aralar oynadığım enerji oyununu hepiniz biliyorsunuz. Artık başka bir oyunum var ki o da bunu alabilir miyim oyunu. Aslında artık almak ya da satın almak; başka birinin üretim için harcadığı zaman ve emeğe saygı göstermek oluyor artık bilinç altımda. Hoş bir düşünce şekli ama bizim gibilere öğretilen hep kendi başına ayakta kalabilmelisin fikri zamanla bizim bu noktayı unutmamıza sebep oluyor. Oysa, "hayattaki tüm ihtiyaçlarımı kendim karşılarsam başka insanlara ihtiyacım kalmaz fikri neden zevkli olsun ki? Artık hizmet ve yardım almayı kabul ettiğim bir noktaya geldiğimi anlatmaya çalışıyorum. Sadece bu kadar! Sadece kabul etmek yetiyor başka birilerini hayatımıza huzurla almak için. Bu birileri yeni arkadaşlar da olabilir kendi kazandığımız paramızla aldığımız dantel şortumuz da:) Sonuçta önemli olan kucak açmaktır güzelliğe. İster madde ister ruh dediğiniz enerjilerle olsun. Birazcık olsun kabul edebilirsek, kendimizi hayatın akışında buluveririz, gider...
www.rosegal.com

3 yorum :

Unknown dedi ki...

Harika parçalar seçmişsin canım ;)

emekliyim.com dedi ki...

Cok seviyorum gupür danteli ama yasadıgım sehirde bulamıyorumki maalesef neysee tesekkürler bu harika paylasımlar icin, içim açıldı dogrusu

Deniz dedi ki...

Parçalar çok güzel. Dikebilseydim eğer, bunu ben de yaparım der almaz, sonunda üşenip ondan yoksun kalırdım çoğunlukla :) Çok isterdim dikebilmeyi ama dediklerinize de katılıyorum. Herkes kendisi yapsa kim alacak el emeklerini. Güzel bir düşünce, ama tabi arada bir bunu düşünmek gerek yoksa bütçeye de zarar :))