19 Şub 2016

Lili - deri şort


Lili ile geçen hafta arası birlikte takılma fırsatı bulduk. Tabi ki kız kıza en sevdiğimiz şey süslenip gezmek. 
Lili deri şortunu giymeye karar verdi ve pembe çoraplarla kombinledi. Mor montuna uyacak çoraba birlikte karar verdik. Ancak makyajı kendisi yapmış haberim bile yok. Bu konuda ne kadar konuşsak da sanırım o rengarenk far paleti onu çok cezbediyor. Makyaj masamı ondan kurtaramıyorum artık. Biraz daha sert konuştuğumda da küsler başladı aramızda. Neyse ki çok uzun sürmüyor. Ne kadar büyüse de minicik kalbini kırmış olduğumu düşünmek benim kalbimi sıkıştırıyor her seferinde. Zor meslek seçmişim: Annelik:)!



Bu aralar en çok sevdiği şey de çapraz çanta taşımak. Dolabımdaki tüm çapraz çantaları kaptı. Ancak hala yenisini istiyor. Bakalım ona aynı çantayla farklı kombinler yapabilmeyi nasıl öğreteceğim! Görevimiz "MODA":)


6 yorum :

Ayselce örgüler dedi ki...

Bizim buralarda tabiri caizse "kız çocuğu annenin ortakçısıdır" derler :)) izinden yürüyor annesi :)
Annem rahmetlinin de bir sözü vardır "çocuklar misafir değil her dediğini yapmayın",yani annelik zor, kızsak olmuyor kızmasak yanlışı öğrenemiyor dozunu ayarlamak lazım .Maşallah Lili!ye kombinini çok beğendim , allah tahtını da bahtını da güzel yapsın sizlere bağışlasın.

beijaa vintage dedi ki...

Lili'nin aaçları ne kadar güzel öyle 😊

beijaa vintage dedi ki...

Lili'nin saçları ne kadar güzel öyle 😊

Suzy dedi ki...

aysel melike: biliyorum bizde de derler:) İşte o ayarlamayı tutturabilmek marifet zaten:D Teşekkür ederim destek olduğun için.

Beijaa vintage: Teşekkür ederiz;)

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Saka-maka buyudu kocaman kiz oldu masallah. Ilk bloguna geldigim zamani hatirliyorum da miniminnacikti. Simdi buyumuste ortak olmus annesine:)
Masallah...

anne güncesi dedi ki...

saçalrına ve montuna bayıldım.