29 Şub 2016

Pembe Chanel Takım



Dolabımda dokunulmadan en çok bekleyen takımı sunuyorum. Sanırım ona bir ödül borçluyum. Onunla ilgili güzel hayallerim vardı ulaşamayacağımı düşündüğüm. Artık o hayallere ulaşabileceğim zamanlarda kombini size göstermeye cesaret bulmuş olmak çok da şaşılacak bir durum değil sanırım Çekim Yasası videosunu izleyen ya da yazısını okuyanlar için.




Bu takımı dikme fikri buradan alındı. Çok seviyorum o bloggerın renkleri özgürce kullanma şeklini. Favorilerimden biri ve benim için çok ilham vericiydi her zaman hala da öyle. Bu arada çekimde şemsiye kullanma fikri ona ithafen yapıldı. Eminim sevgimi hisseder. Rezonans kanunu da var sonuçta evrende değil mi?


Şimdilik bu takımı anlatayım. Linkteki blogger kadar zayıf olmadığımdan bir de üstüne anne olduğumdan ha bir de Türkiye'de yaşadığımdan etek boyumu ofis boyda tuttum. Ancak yine etek uçlarını saçaklı yaptım. Yelekte kolları takarken de ön ve arka parçayı dikerken de saçak olması için yüzünden diktim. Sonra da saçakları söktüm. Gereken yerleri makasla düzelttim. Etek uçlarında daha fazla kaçmaması için zigzag ile durdurdum neyse ki dokumanın renklerinden görünmüyor zigzaglar.


Mont: Fashion Mia
Ayakkabılar: Choies (eski)
Çanta: Matmazel



1 yorum :

Deniz dedi ki...

Çok hoş bir takım. Böyle açık renk bir pembe de yakışmış.
Güle güle kullanın.