26 Şub 2016

spOrjinal Erkek Spor Ayakkabılar


Eşimin doğum günü yaklaşıyor ve bir şeyler seçmem lazım millet. On line alışverişte işi sıkı tutmak lazım bence malum çok fazla fikir ya da model olunca seçme süreci uzun oluyor. Parfümü çok az kaldı eşimin onu sipariş etti ama sürpriz olmaz ki...
O nedenle Sporjinal.com'da erkekler için indirimli spor ayakkabılara bakıyorum şu anda. Normalde eşimin çok sık alışveriş yaptığı bir site var ama fiyaları ve modelleri ezbere biliyor orada. Oradan alırsam süper ayıp olur gibi geliyor. Hoş bu sitede de modeller o kadar çok ki saatlerdir buradayım daha bir arpa boyu yol alamadım. Açıkçası kriterlerim, sıradışı olsun ama iş yerinde giyilemeyecek kadar spor ve göze batan bir formda olmasın. Tabi ki fiyatı uygun olsun ama aynı zamanda markasının garantisi de olsun.
Aslında biliyorsunuz marka takıntısını hiç yaşayamamış bir insanım ama eşim için çok önemli bir unsur marka garantisi. Bu nedenle onun doğum gününde her şey onun istediği gibi olmalı.
Ben bu sitede en çok paypal ile ödemeyi sevdim. Öyle her siteye kredi kartı bilgilerimi ikide bir yazmayı sevmiyorum. Bence on puan! Bir de hızlı açılan sayfalar için de on puan veriyorum. Bazı yabancı sitelerde yüklenme süresini beklemek göbeğimde çatlaklara sebep oluyor zira. Bu nedenle sanırım tamamen iç tüketicisi olma yolundayım.
Bu arada böyle hediye olaylarında iade ve değişimler çok önemli. Bu açıdan da okuduğum kadarı ile anlaşmalı oldukları kargo şirketi ile yardımcı oluyorlar.
İndirimliler bölümünde çok daha uygun fiyata olanları gördüm ama üstte fotoğraftakileri favorilerime eklemiştim. Gerçekten bir siteye üye olduktan sonra bir favorilerim uygulamalarının olmaması bana çok komik geliyor. On kere yeniden ne bulduğunu ara. Saatlerimizi böyle heba ediyoruz işte bilgisayar başında değil mi efendim? İyi ki bunu da düşünmüşler.


Hiç yorum yok :