3 Eyl 2009

Gri ofis elbisesi


Burda 2009/2 de bir bluz vardı (model:108A) onu ofiste giyilebilecek bir elbiseye çevirdim. Sonra düşündüm ki bazen ofiste daha şık olmak gerekir; bu yüzden ona bir yaka diktim ama portatif. İstersek yakayı bir broş yardımı ile takıp belimize bir kemer bağlayarak o gün daha şık oluyoruz, istersek de sıradan bir günde basitçe elbisemizi üzerimize geçirip çıkıveriyoruz evden, belki uzun bir kolye ile tamamlayabiliriz de.

10 yorum :

Sezsel by Sezgi dedi ki...

çok şık olmuşş

Suzy dedi ki...

Sezgi; teşekkür ederim.

Sevtap dedi ki...

sade şık ve kullanışlı olmuş canım ellerine sağlık

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

ne güzel sürekli bişeyler dikiyorsun :) ellerine sağlık çok güzel olmuş...

bahar yorgun dedi ki...

şu 2009/2 nebereketli dergiymiş ne güzel işler varmış ama senin gibi bir ustanın elinden çıkması gerekiyordur belkide bu kadar güzel olması için. ellerine sağlık

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Ya hatun bi ara versen, hayır ben almaktan yoruldum sen yapmaktan yorulmadın :P
Yakalı kemerli hali süper olmuş cadım, ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: teşekkür ederim. Ben de öyle yapmaya çalışıorum. Siz aklımdaki kelimeleri kullanınca süper keyif oluyorum:)

Keddy; teşekkürler kedicim, dikemeyince mutsuz oluyorum. Her fırsatı dikmek için kullanır oldum. Dikiş arsızı mıyım neyim...?

bahar yorgunu: valla bereketli her sayı aslında benim için de bence gün 24 değil 48 saat filan olsa belki daha mutlu olurum hepsini dikebilirim belki aklımdakilerin:) Usta derken... bana mı dedin:) hehe, nerdee, keşke o mertebeye ersek:)

Volkan-Kaldera: Ama senin de zevkin benimkiyle aynı amaaa... napayım demek ki beğeniyosun tarzımı:) Canım benim beğenmene çok seviniyorum. Sen benim motivasyon perimsin. Tüh gene peri dedim, cadı diycektim:)

Adsız dedi ki...

Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

Irmak dedi ki...

Merhaba
çok şık gerçekten ellerinizi sağlık :)Acaba kalıbını nasıl temin edebilirim uzun süredir bu şekilde düz bir elbise kalıbı arıyorum da :)

Suzy dedi ki...

Irmak: Yukarıda yazıda burda dergisinin sayısı ve model numarası var. Orada bulabilirsin.