28 Eyl 2009

Ptikare broş ve kemer

Daha önce Volkan ve Kaldera'nın annesi (canım tatlı cadım) için diktiğim bu elbise ve ondan artanla kendime diktiğim bu etekten yine kumaş arttı ve ben de artan kumaşla kardeşime hediye ettiğim bu elbiseye kemer ve broş yaptım. Broşun üstündeki boncuklar bozduğum bir küpemden alındı, kemerinse yapımına buradan ulaşabilirsiniz.
Bir tek doğum günü için kaç elbise böyle demeyin. İki elbise, iki kemer ve bir broş hediye ettim ama bayram öncesi, hediyeleri verip tatile çıktım. Sonra ne mi oldu. Bu gün bir gün gecikmeli olarak kardeşimin doğum gününü kutladım mahçup mahçup. Sen dik o kadar hediye elbise sonra git doğum gününü karıştır. (Bu bunalımdan ne zaman çıkıcam acaba ben. Bu aralar çok sersemim. Unutkanlığımı vitamin eksiğine bağlayıp bol bol B12 vitamini almak için ekmek yiyorum. Bakarsın işe yarar ve eski halime dönerim. )

14 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

Aaaaaaa! Jackie Onasis gibi olmuşsun aynen! Yine harika görünüyorsun canım arkadaşım. Ellerine sağlık ;))

Unknown dedi ki...

nasıl söyliyim sanki eski sinema yıldızlarına benzettim ben gerçekten çok güzel olmuş

Suzy dedi ki...

Antigone: Ay canım benim sağ ol da bu manken kardeşim. Ben yazmayı unuttum. Benim saçlarım kıssacık:) Bu boya gelmesi de en az 7 seneyi bulur herhal:(

Dikiş dersi: Nostaljik oldu diyosuuun. Anladııım:) Sağ ol canım, tavsiyen için de teşekkür ederim. Ben genelde gıdaları olduğu gibi tüketerek eksiklerimi gidermeye çalışırım, zaten doktor tarafından konulan bir tanı da değil bu. Ben çok unutkan oduğum için öyle olabilir diye düşündüm işte. Sen beni merak etme, sayenizde yavaş yavaş atlatırım inşallah bu moral çöküntüsünü.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Sen yorumda yazmışsın ama ben saçları görünce anlamıştın mankenin sen olmadığını :) Duruş da sen değil, bacakların esmerliği de :))
Yaaa o kemer o broş benim di, benim olmalıydı ://
Ben kemersizlikten elbisemi giyemiyorum hem kırmızıdan da vaz geçtim :/ Kırmızı ayakkabı alamam şimdi onun altına ben siyah kemer istiyorum banane :P
Zaten o kemeri kendime değil de arkadaşıma satın aldığıma bin pişman oldum sana iki katını öderim ver dedim de vermedi adi :))

Tazekahve dedi ki...

Broş özellikle harika olmuş ellerinize sağlık.Ben de geridönüşüm hastasıyım ve unutkanım da :)Beklerim bloğuma sevgiler ...

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: Canım benim, ilk fırsatta sana bi kemer dikicem söz. Hatta broş bile yapıcam arkadaşıma. Yeter ki iyileş sen:) Bakarsın kırmızı bulurum beğeneceğin gibi, senin kalbin temiz dur bakalım:)

Taze Kahve: teşekkür ederim. Ben bloğuna uğramıştım daha önce ama vakitsizlikten yazamamış olabilirim yorum. Bu sefer izleyicin de oldum. Artık fikirleri coştururuz beraber. Öptüm...

ANTİGONE dedi ki...

Şekercim sizde tüm aile manken galiba ;D
Maşallah!!

Tazekahve dedi ki...

İnş. canımcım,ben baktım da çoktan almışım seni izlemeye,fikirlerin gerçekten muhteşem,takipteyim sevgiler Lili bebeğin annesi :)

Suzy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
madammoda dedi ki...

Kemeri cok sevdim, zaten obi kemerlere her zmn bi duskunlugum vardi ;)

Suzy dedi ki...

Antigone: İltifat edince pat diye, ben ne diyceğimi bilemiyorum dumur bi durum oluyo PC başında. Kilitleniyorum, restart istiyo bazen. Bana iltifat edecekseniz baştan alıştırın:)
Canım benim sağ ol. Kardeşim okumaktan yemeğe vakit bulamadığı için cılız desek daha doğru olur ama daha yazarsam çok bozulur bu yüzden geçiyorum diğer yoruma:)

Taze Kahve: çok çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim fikirlerimi. umarım işine de yarar. Görüşürüz:)

Suzy dedi ki...

Madammoda: teşekkürler... Çok şık duruyorlar gerçekten. Dikmesi de çok kolay olduğu için çabucak hazırlanan bir hediye oldu.

Stil Direktoru dedi ki...

süper kuzu bunlar n.ım da birtanedir

Suzy dedi ki...

Stildirektörü: Sağ ol canım benim. O bitanecik de benim süpürgeli cadım our kendisi:)