14 Eyl 2009

Lilibebek - balon etekli jile

Kot görünümlü kumaşlar moda oldu da kızıma dikmem mi...?
Kumaş yumuşacık ve esnek olduğu için hemen (kalıpsız olarak) kafadan kestim eteği. Üstündeki kısmı da oturttum üste, hatta artanla birer askı ve bir de bant çıktı kafasına. Birer de kocaman yoyo yapıp ortalarına kıpkırmızı düğme koyduk mu bitti jile - bant takımı Lili'nin. (linklerde daha önce bu kumaşlarla çalıştığım diğer ciciler var)
Gel gelelim hiç prova yapmadan, elbise Liloşkaya dar ve kısa oldu, (Ne olurdu Liloşum anneye biraz ölçü bari verseydin:( . Fotoğraf çekmek için giydirdiğimde üzücü sonucu gördüm. Anneler için çocukları hep minik kalıyor sanırım. Gördüğünüz gibi fotoğraf çekimine bile izin vermiyor. Bir fotoğrafta çiçeği çekeleştiriyor diğerinde bandanayı.
Lili: "ıııIII, su, içicem..."
Suzy: "Ama annecim ne olur bak bi poz, bi poz."
Lili: " UUuf anneeee, uf anne"
Allahım, bildiği bir kaç kelime Türkçe ile bana kafa tutuyor. Yerim onu:)

20 yorum :

Unknown dedi ki...

keşke başka giydigi elbisesinden ölçü alsaydın ,giydirme dükkana devret sahibi gelir alır bence ellerine saglık çok güzel olmuş..

Archilemi dedi ki...

Maşallah bebiş çok güzel elbiseside kısa moda zaten bu yıl hevesini alsın çocuk

Suzy dedi ki...

Alsaydım olurdu ama zaten kumaşı maximum iyi kullandım be minikim. Anlıycağın kumaş da bu kadardı zaten Belki pasaja koyarım dediğin gibi çünkü giyemedi. Neyse, anne sağ oldukça Liloşuna yapar bu cicilerden.

Suzy dedi ki...

Archilemi: Valla ben de mini seviyorum kızımda ama göbüşü sıkıyoor:) Baksana fotoğraflardan ne sıkılıyo:) Cadı yaaa. Neyse giyer başka kız bu elbiseyi canım:)

Huzur Moda dedi ki...

böylede güzel olmuş canım bloğun ama mankenimiz ve elbisesi çok hoş olmuş ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Dilek: teşekkürleeer. Bloğumun yeni görünüşünü beğendiğine de sevindim.

Ayten dedi ki...

bitanem sen üzülme liloşkaya küçük geldi diye, sen onu sakla, bi gün kızım olursa ona verir elbiseyi ablası:)

Suzy dedi ki...

Aytenuşkam: olur canım benim. Ben daha güzellerini dikerim kızçeye. Erkek olursa da öğreniriz erkek cicisi dikmeyi artık yeter ki olsun da:)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oyyy onun göbüşünü yerim :) Siz ana kız hep kaıpışın ben dinleyeyim :) Canlı bağlantı kuracağım eve zaten :))

Elbiseye bittim sen yenisini de kuzum'a yap ama bunu da biryerlerde tut anladığım kadarıyla liloşum kaldiden dobiş :P

ANTİGONE dedi ki...

Ay sen yedikten sonra accık da ben yiyim! Canım kısa olmamış ama gerçekten çok darsa dükkana koyarsın. Benim yeğen de diktiklerimi giydirdiğimde hiç poz vermemişti. Benim fotoğraflar daha korkunç olmuştu. Ellerine sağlık ve maşallah Lily'ye ;))

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: Valla bazen senin koptuğunu sanıyodum konuşup dururken Liloşla sesin soluğun kesiliyodu:) Hehe Liloşum dobiş ama kimin sayesinde HAHAHAAAA:.. Kötü kadın Müzeyyen:) dermişim. Annem, canım annecim olmasa bu gıdı da olmazdı bu göbüş de. Onu sadece annem besleyebiliyor böyle. İstersen yolla biraz bize, anneme eğitime çok çocuk yollarlardı eskiden, 1 haftada yemeğini yiyen elleriyle etrafı batırmaya mum gibi çocuklar olurlardı:) Bak aklıma neler getiriyon. Nazi kampı gibi:)
Antigone: Sağ ol canım benim sağ ol. Aman nazar değmesin, tek istediğim sağlıklı olsun, başka bişeyde gözüm yok dünyada:) Yiyeyim mi demişin ye de fotoğraflarda normalde eli pek maşalı kimse yanaşamıyo yanına. Beni görsen fotoğraflarımdan morlukları temizleyip yayınlıyorum postlarımı. Tekmeler, ısırıklar... Aman allahım... Erkek olsaymış ne olurmuş halim acep:)

Sinem dedi ki...

Selam kızınız çok şirin maşallah Allah ömrü boyunca bütün güzellikleri önüne sersin inşallah sevgiler

Suzy dedi ki...

Sinem: teşekkür ederim.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

elbise çok güzel olmuş ellerinize sağlık..ama lili bebek daha da güzel...maşallah

Suzy dedi ki...

Sibelinsu: Teşekkür ederim sibelinsu. Elbiseyi beğenmene sevindim. Elbiseleri güzel yapan içindekiler değil midir zaten:) Haklısın ben de kızımı hiç birşeyden daha çok sevemem:) Sevgiler. Şimdi senin bloğuna bakmaya geliyorum.

Sevtap dedi ki...

vallaha suzy kusura bakma her baktığımda maşallah diyorum allah nazarlardan saklasın diyorum ama nazar değerse karışmam çok datlu yaw :D

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: değdi be bıdıkım yaa, Liloşuma nasıl nazar değdi anlatamam. Kafa bandajlı yatıyor içerde. Benim de keyfim yok yeni yazı yazamıyorum. Biz bayramda biraz uzağa gittim 3 günlüğüne ve döndüğümüzde bizi gördüğüne öyle sevindi ki oynayıp dururken düştü ve başını kapıya çarptı. Şu anda bir yarık, kesik bantları ve bandajlarla... Bu arada böyle bantlar varmış dikiş dikmemek için doktorlar bunları kullanırmış. biz de bunlarla hallettik.

Sevtap dedi ki...

oy kıyamam ben ona ya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm :'( iyi ya dikiş dikilmemiş ama sanırım epey yaralanmış kuzucuk neyseki daha kötüsü olmamış canım ya nasıl ağlamıştır kimbilir.bende ılk defa duydum bu bantları guzel bırseymıs ozellıkle cocuklar ıcın korkmaz hem.sende uzulme canım allah beterınden korusun sızı.çok öpüyorum ikinizide liloşumunda yarasını öpim çabuk geçsin muckkkkkk!

Adsız dedi ki...

çok güzel bir bebişmiş liliycik... çok güzel çok... maşallah diyim ne diyim...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım:teşekkür ederim canım. Çok sağ ol. Ne diyeyim olacağı varmış. Liloşum çok ağladı elbette ne kadar mert kız da olsa kendisinden çıkan bu kırmızı sıvıyı anlayamadı neden kafasından geliyor. Ohh hatırladıkça üzülüyorum.

mugemmel: çok sağ ol canım, maşallah de elbette. Nazar değmesin bi de, zaten yeterince yaramaz ve istemeden de olsa kendine hasar veriyor yaramaz.