30 Tem 2010

Ice Frappe- taç

Dondurmam Gaymak gibi kolyelerime takım krema taç da yaptım. O alttaki dantel çok beyaz olduğu için çayla boyayıp rengini istediğim renge yaklaştırmıştım. Bunu paylaşmayı unutmuşum sanırım, sırası gelmişken hemen ekleyeyim dedim. Buradaki Ice Coffee Frappe isimli olanında ise kahve kullanmıştım renk değiştirici olarak.
Fotoğrafların birini minibüs beklerken dışarıda, diğerini ise minibüsün içinde çekmiştim. Doğru renkler sağdakinde ancak ben şu soldaki fotoğrafın renklerini daha çok sevdim nedense! Saçımın rengi bakır gibi yansımış, belki de bakır rengimi özledim. Belki de eski fotoğrafları andırmıştır renkleri ile bilmiyorum.

12 yorum :

smell.beatiful dedi ki...

güzel olmus yakısana yakısıyo işte:)

Unknown dedi ki...

kolyesini de yap, beraber tak bana ne çok güzel olmuş :)

Suzy dedi ki...

smell.beatiful: ben de yakıştıramıyordum eskiden ama takmayı öğrenince artık kısa saçla bile yakıştırıyorum kendime ve kullanıyorum. İşin sırrı sanırım tacın süsünün tam saç ayrımı olan bölgeye getirmekte. Ben bunu anlayınca artık taçları rahatlıkla kullanabiliyorum.

Suzy dedi ki...

Müge: Beraber çok con con olur diye takmadım ama bazen canım con con olmak isteyince takarım Dondurmam Gaymakla beraber kuşum:D Özledim seni heee....bunu da bil.

Unknown dedi ki...

Ben deee!

Suzy dedi ki...

Müge: Sesini duymak çok iyi geldi uğur böceğim:) Afiyet olsun...

Unknown dedi ki...

güzele ne yakışmaz ,küçücük suratın var soldaki bencede daha hoş olmuş ,saçının dogal rengiyse suzy çok güzel bence

Suzy dedi ki...

dikişdersi: yok işte sağdaki gerçek saç rengim. O fotoğrafta hafif kızıl mı desem bakır mı, bilmem öyle parlamış. Pek hoş duruyor. Yine bakırıma mı dönsem ne etsem.

Unknown dedi ki...

Kesinlikle evet! Bence çok yakışacaktır :)

Suzy dedi ki...

Müge: Yakışıyordu valla. Trafik ışığı gibi dikkat çekiyordu benim bakırım da...o zaman pembe giyemiyorum, kırmızı ruj süremiyorum, biraz daha banal rengimle gezeyim bari...

elfeyp dedi ki...

Harika birşey. Saç modelinize de bayıldımm.. Takipteyiz.
Bodrum'dan sevgiler...

Suzy dedi ki...

elfeyp: teşekkürler... Harikasınız:)