7 Tem 2010

Kamuflaj Desenli Tulum

Mangonun sitesinde gezinirken military serisine baka baka gözüm kamuflajlara alıştı. Bir de üstüne pazarda bu kumaşı bulunca aldım tabi.
Tulumun paçaları etek gibi görünsün istedim ki bu sert görünümlü kumaşın modeline biraz feminenlik katarak zıtlıkların esprilerinden yararlanayım. Bir de üstteki fırfırları ekledim ki fikrimi tamamlasın.
Eeee Üstü beğendin mi? Bu da sana:)

40 yorum :

Unknown dedi ki...

Woaaa ye güseeyy. Üstü güle güle kullan :) Sen ne becerikli kadınsın yahu. Fotoğrafları yolluyorum bugün sana :)

bahar yorgun dedi ki...

selam suzy ben üstü hemen adresimi yazıyorum yolla bana :)) harika olmuş canım ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Müge: Teşekkürler, ye güseeey, öğrendin şu Liliceyi be:) Yerim seni, yatış devam mı? Tatil yani:)

Bahar Yorgun:) Üstü kardeşiim:) hehe:) Alemsin yaaa:) Amma güldüm şimdi... Hay allah seni eksik etmesin başımdan:) Oh öptüm çok:)Çılgın...

Unknown dedi ki...

Yok kuşum geldim bugün işbaşı bile yaptım :) Ama suzy ben istemiyoyum iş istemiyoyuuuum :))

Suzy dedi ki...

Müge: Hmmm, zor olur şimdi adapte olmak ama napalım ki... yavaş yavaş ısın hadi:)

ANTİGONE dedi ki...

altını etek gibi yapmak çok iyi fikir, baya orjinal olmuş. güle güle giy canım ;)

Suzy dedi ki...

Antigone: Teşekkür ederim canım.

Sevtap dedi ki...

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle giy

Elif UYSAL dedi ki...

Bayıldım ben bunaaa:) Özellikle fırfır farklı bir hava katmış.Bravo hamarat hatunum:)

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim harika olmuş yine.. ellerine sağlık.. o fırfırlara bayıldım...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: teşekkür ederim.

pride: Teşekkürler canım:)

Celeb74: Aaa sen de mi fırfırı beğendin, pride da beğenmiş yukarıda. Son anda ekledim bense onları. Baktım ki eksik geldi gözüme... Beğenmene sevidim.

ernur dedi ki...

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş...
Kardeşin güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah ....
Böyle askeri erkeksi bir desenin böyle bayana uygun güzel bir hale geleceğine inanmazdım, çok güzel olmuş...
Babacığım senelerce bu kumaştan kıyafetler dikti, hiç aklıma kendime bu şekilde adapte etmek gelmemişti....

Suzy dedi ki...

ernur: aaa baban da mı dikerdi... Keşke düşünseydin. Aslında daha çok fikrim var ama kumaşım bitti. Mangonun serisine bir göz at istersen müthiş ilham verici. Ben bakarken kaybolduğumu hissediyordum. Beğenen sevindim canım. Sağ ol.

ernur dedi ki...

ben terzi kızıyım suzy cim :)babam toptan dikişler yapar...
komando deseni dediğimiz bu tür kumaşlarla ve diğer tüm kumaşlarla bebekliğimden beri haşır neşirim, ama nedense evlendikten sonra merak sardım :)
heralde kendi söküğümü dikmek zorunda kalınca iş başa düştü ve dikişi öğrenmeye başladım :)
İlgimi çekti bu askeri desen işi :)
babama gidince elindeki kumaşları karıştırayım :D))

Suzy dedi ki...

Ernur: Bence hemen babanın kumaşlara el koy:) Fırfırlı eteklerrrr.... tulumlarr... süper olur. Harika olur valla:)

Adsız dedi ki...

Suzycim ellerine sağlık.. Nerden aklına geldi?.. sen kendini de aştın artık ;)) Bu askeri üniforma kumaşı nasıl da böyle feminen bir hale bürünmüş.. Ayrıca ben de fırfırlara bittim, iyi ki eklemişsin.. Bi de merak ettim, acaba kumaşın penye mi likralı bişey mi?..

Fatma Sultan

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: he işte gene yazmamış unutkan suzy, kumaşım penye canım. Affet,ders çalışayım diye alel acele girdim postu, atlamışım. Beğendiğine sevindim.

ikimiz dedi ki...

ellerine sağlık tatlım çok hoş bir seçim olmuş bu sezonun trendlerinden :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: teşekkürler, aslında pazarda ne kumaş bulursak giyiyoruz işte:) Trendimizi kendimiz yapıyoruz:) Bu da çok eğlenceli...

ikimiz dedi ki...

senin elinin deydiği herşey harika oluyor canım trend ikonum benim :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: trend ikon muuu:))) hahaaa güldürme beni:) hem de Telirdağ'da:)) Çılgııın:) sağ ol canım. Allah da seni güldürsün e mi:)

ikimiz dedi ki...

aaa nedenmiş kuzum göz var nizam var bugün benim diyen hangi modacının tasarladığı bir elbise 5 farklı şekilde giyiliyor hıı cevap yokk işte sen bizim moda ikiniçemizsinn :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: şşt kız, oku postlarımı:) Ben düşünmedim o elbiseyi, o postta yazmıştım bir yerde gördüm diye, belaya sokma başımı, yerler beni çiğ çiğ valla:) Hem ikiniçe olurum ama ikoniçe zor gibim;) Hehe:) Sen harbi alemsin yaa, için kıpır kıpır belli ki:) Geyy gidi gençlik, yaşa bee...

ikimiz dedi ki...

okudum kuzum okumammı senin yazdığın herşeyi okuyorum ben mangoda beğenmişsin ama senin elinin değmeside bir başka be kzuum :D hani derler ya akıl akıldan üstün farklılık kanında var ben çok berak ediyorum acaba kime çektin annen nasıldı lili nasıl olacak :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: mangodan sadece military kumaşlardan etkilendim modelden değil, bir dergide gördüm dediğim ise şu 5 şekilli elbise ya da etek her neyse işte. Ben anlatamamışım kendimi:( Ben sanırım anneme çekmişi o yoktan var eden çok yetenkli bir kadındır. Yetmiyor mutfakta da öyledir. İnanılmaz fikirlerle yoklukta ne yemekler yaratıyor bazen ağzım açık kalıyor. Liloş ise... bilmem sadece sağlıklı olsun bana yeter onun varlığı:)

Bilge Kamile dedi ki...

Erkeksi kamuflaj kumaş, çok feminen bir kamuflajla hazırlamışsınız. Fikir de uygulamnıda çok güzel olmuş...
Kızkardeşiniz çok şanslı.
sevgiler bilge kamile

ikimiz dedi ki...

elbette sağlıklı mutlu olsun senin gibi birisi olsun ona hazırladığın bu blogu o devam ettirsin :D

Suzy dedi ki...

Bilge Kamile: Çok sağ olun. İnanın emek verilen bir şeye değer verildiğini görmek çok mutluluk verici. Bütün günüm güzel geçiyor sayenizde:) Mutlu oluyorum yorumlarımı okudukça... Ben de çok şanslıyım sizlerle birlikte olabildiğim için (sanal ortamda da olsa:(! Bizden de kocaman sevgiler.

İkimiz: dermisin ki devam ettirir? Bunu hiç düşünmemiştim ama ne güzel olur. O zamanlar moda değişir ya, açıp açıp bloğun eski sayfalarını; annem ne yapmış böyle diye güler bi de:)

ikimiz dedi ki...

tatlım modada hiçbir zaman devrim şeklinde değşim olmıcak eski şeyler her zmaan günümüze uyarlancak senin yaptıklarından feyz alarak o anki farkı düşüncelerle lili devrim yapıcak :D

Bilge Kamile dedi ki...

suzy hanım, kıymet bilen insanlara kıymet vermek, insani bir vazifedir bence. Böylece güzel işler yapanlar, daha da güzel işler yaparlar vr mutlu olurlar. Onlar mutlu oldukça mutluluklarında ufacık payı olanları da gerçekten mutlu ederler.
dört yıla yakın bir zamandır, önce sayfanıza bakar sonra da işlerime geçerdim. Böylece iki küçük çocuklu bir anne olarak, sevdiğim, uğraştığım ve sebat ettiğim hususlarda bir annenin daha var olması bana daha da enerji verirdi.
bu zamana kadar sessiz ve derinden takipçinizdim.Fakat takip ettiğim, beğendiğim bir hanımın varlığımdan haberdar olmasıyla ve aramızda oluşan samimiyet bağı inanın bana daha da enerji ve mutluluk veriyor. Uzun zaman olmuştu güvenmeyeli, samimiyet hissetmeyeli.
Cevaplarınızı hemen okuyamadığımda sizin bana olan samimi ve sıcak muhabbetinizi inanırmısınız bilemem ama, gerçekten hissediyorum. Garip bir huzur hissediyorum. sanal bir ortamda da olsak gerçek güzellikler görebiliyorum. Bizdende size kocaman sevgiler ve sevgi ve samimiyetiniz için de çok çok teşekkürler.
Bilge Kamile

bilge kamile dedi ki...

2008'den bu yana düzeltiyorum, iki küçük çocukla herşeyi iki kere yaşadığımdan olsa gerek, sizin bloğunuzun yaşını dört olarak görmüşüm. Mesajı yazarken küçük oğlum bir kolumdan çekiştirirken, dikkat edememişim, sürç-ü lisan etmişim affola.

Suzy dedi ki...

ikimiz: Hakısın canım. Belki kızım da bizim gibi düşünür ve modada devrim:) bu harika tınlıyor:) Heyecan verici. Annesi olarak gurur duyarım.

Bilge Kamile: Paylaşılan güzellikler zamanı uzunmuş gübü hissettirmiş olabilir. Bazı insanlarla uzun süredir tanışıyormuşsuz gibi hizzederiz. Öyle hissetmiş olduğunuzu düşünerek mutluluktan gülücüğüm genişledi:D Yazmanıza çok sevindim, bunları paylaşmanıza da... Ne diyebilirim ki, sizin gibi değer vermesini ve bunu göstermesini bilen insanlar çok kıymetli ve bana da öyle hissettiriyorsunuz. Asıl ben çok teşekkür ederim. İyi ki yazıyorum diyorum sizin gibi değerleri tanıdıkça. Ben iyi bir iş yaptığıma emin oluyorum o zaman. Beraberliğimize:)....kadeh kaldırmaya gidiyorum:) Sevgiler ve çok kocaman öpücükler:)

ikimiz dedi ki...

ne kadr güzel olur senin blogunu spnuda dek izliycem liliş bakalım neler yapacak :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: Güzel dileklerin kabul olsun dilerim. Kocaman AMİN diyorum.

Bilge Kamile: Düzeltmeye gerek yok Bilge Hanım. İki çocuğun ne demek olduğun bir çocukla yaşadıktan sonra tahmin edebiliyorum. Ben de hatalar yapıyorum aynı masa düzeni hatası da Lili yüzünden o görmeden alel acele fotoğraf çekmeye çalışırken olmadı mı... Ve diğer hatalarım da hep aceleden ona daha fazla zaman ayırmaya çalışırken... Sanırım çocğu olanlar birbirini daha iyi anlıyor. Siz de beni anlıyor ve hissediyorsunuz. Sözün özü bazen sözlerden çok kullanım şekilleridir insanlara gerçeği anlatan. Sizi tanıdığıma çok mutluyum. İyi ki hata yapmışım:) İyi ki yorum yazıp hatamı düzelttiniz:)Yavrularınıza ve size sevgiler.

ONLARUYURKEN dedi ki...

ellerine sağlık
harika olmuş

Suzy dedi ki...

onlar uyurken: Çok teşekkürler...

Sevtap dedi ki...

Canım Miraç Kandilin Mübarek Olsun

Adsız dedi ki...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

didyma dedi ki...

ellerinize saglık çok güzel olmuş kalıp nerden acaba yazma imkanı varmı çok güzel şeyler üretiyorsunuz kolay gelsin

Suzy dedi ki...

didyma: kalıp olarak sıradan ve basit bir pantalon kalıbı kullandım, paçalarını baya genişlettim. Üst icin ölcülerime uygun iki dikdörtgen kesip kol oyuğu açtım. Firfirlari ra dikdörtgenlerden oluşturdum. Tünel olarak göğüs kismina dikince aradan askilari geçirmek kaldı. Kalıbı olunca yaziyorum zaten genelde ama kafadan attim.