16 Tem 2013

Güneş, rüzgar ve stres; sonra saçlarım dökülmesin...


Yoğun bir iş günü sonunda yorgunluk böyle yansıdı arkadaşımın objektifine. Yorgunluk ve stres cilde zarar verdiği gibi saçlara da zarar veriyor. Üstüne bir de yazın güçlü güneş ışınları ve toz... Cildiniz de saçlarınız da kupkuru oluveriyor.



Özellikle geçen ay Konya'ya gidip bir hafta boyunca açık alanda çalışınca güçlü güneş, toz - toprak ve yoğun iş temposu ve hatta insanların verdiği stresle saçlarım öyle yıprandı ki saman gibi olmuşlardı. Ayrıca saç diplerinde oluşan yaralar büyük bir rahatsızlık ve acı da veriyorlardı. Konya'dan dönünce eve gelen bu şık kutu sanırım en doğru zamanlama ile bana geldi. Dove'a teşekkürler!


Dove saç bakım setinin önce üst kapağını açınca kocaman bir aynada kendime bakıyordum. İçindeki yastığa takılan iki tel saç gördüğüm en etkileyici tanıtımdı, itiraf ediyorum dahiyane bir fikir. Çünkü saçların yapıştırıldığı etikette "Bu dökülen senin saçın" yazıyordu ve devamını siz okuyun üstteki fotoğrafta.



Önce serumla saç diplerine masaj yaptım ve bir saat sonra saçımdaki bütün yaralar kabuk tutmuştu. Saç derisinde müthiş bir rahatlama hissettim. Sonraki günlerde şampuanı, saç bakım kremini ve saç dökülmelerine karşı maskeyi kullandım. İşte saçımın uygulama görmüş hali de aşağıdaki fotoğrafta. Canlı rengi beni çok mutlu hissettiriyor.
Bu aralar yine yoğunum işte ve tekrar kafamdaki yaralar iş başında, bir serum daha feda olsun onlara;)

1 yorum :

mine dedi ki...

Ah bu saçlar hele de kıvırcıksalar....)))