8 Tem 2013

Siyah / Beyaz Mod


Bu aralar içimden tamamen siyah ve beyaz geliyor. Siyahta da beyazda da canım biraz transparan görmek istiyor. Aklımda, evdeki siyah ve beyaz çan eteklerin başına bir takım işler açmak var ama Lili'den kaçamak yapıp aklımdakileri bitirecek fırsat kalmıyor. Gece dikmek de mümkün değil...
İşte modumu anlatacak bir kaç kombin;
1. Siyah elbise kombini: Elbise ile birlikte bu yüzükler diyorum, kolye kombinden uzak kalmalı. Tamamen soyut bu sıralar zevkim, o kolye bile bana müthiş rüküş geliyor.
Linkler: siyah transparan şerit detaylı elbise, yüzükler ve kolye.
2. Beyaz elbise kombini: Bu kombini sadece elbisenin sağındaki eye-liner dövmeleri gösterebilmek için koydum itiraf edeyim. Bunu ilk defa duyuyorum. Kesinlikle denemeliyim.
Linkler: beyaz elbise, eye-liner dövme, takma kirpikler, bileklik.
3. Siyah t-shirt kombini: Şortların ikisine de bayıldım. Deri olanı dikmeyi denemeliyim. Diğeri içinse kumaş bulmak zor olacaktır. Deri bileklik ve yüzük ise benden tam puan aldılar. Mutlaka bende de olmalılar.
Linkler: CHEESE t-shirt, deri şort ya da siyah - beyaz (inek) desenli şort, deri kemer bileklik ve siyah yüzük.
4. Neon detaylı beyaz blazer kombini: artık geri kalan parçalar için konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Her biri listede ve sadece biri benim olacak. Bilin bakalım hangisi:
Linkler: ceket, transparan detaylı t-shirt, asimetrik şort, küpe - saç aksesuarı (saçım olaydı eydi:), zincirli bileklik, neon detaylı bileklik.

Hiç yorum yok :