17 Tem 2013

Lili - Mor tulum


 Deseni çok çocuksu değil ama Lili mor rengi çok sevdiği için itiraz etmeden giyiyor. Hatta farklı olmak onun da çok hoşuna gidiyor içten içe, görüyorum.




 Limonu böyle yemeyi çok seviyor. Akşamları TV izlerken sürekli bunu yapıyordu iyi ki dondurma mevsimine girdik yoksa limon asidi midesine zarar verir diye korktum. Herşeyin fazlası zarar değil mi? Limonla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi? Bilmeden ona zarar vermek de istemem. Bir yandan vücudun ihtiyacı olmasa bunu yapmaz diye de düşünüyorum.


Yarın kısa bir yurt dışı kaçamağına gidiyorum. Biraz iş, biraz da yeni bir ülkenin tadını çıkarmayı planlıyorum. Zor olan bir tek kısmı var o da bu yukarıdaki limonlu lokumdan ayrılmak. Her gece sıkı sıkı sarılıp uyuyoruz bu sıcakta.

9 yorum :

yasem dedi ki...

Kızınıza bu desen ve renk çok yakışmış çocuklar hep çiçekli böcekli giyecek diye bir kural yok ya ben zaten bu fikri artık modası geçmiş olarak buluyorum. sizede iyi tatiller :))

gulsah aydin dedi ki...

Çok güzel olmuş lili'ye de çok yakışmış canım..Limon konusunda bende de bi çekince oluştu şimdi.Her ne kadar c vitaminini alsak da,mideye zarar verir mi bilemedim?Dikkat etmek lazım..Yolculuğunda sana iyi eğlenceler ve kolay gelsin:)

ADC ŞEKER dedi ki...

çok güzel bir tulum

Emel dedi ki...

öncelikle liliye çok yakışmış morlar. sizi ve blogunuzuda zevkle takip ediyorum. limon konusuna gelince bir sağlık mensubu olarak fikir vermek isterim demir eksiklğine bağlı kansızlık görülen kişilerde sıklıkla limon yeme isteği oluşur bu konuda mutlaka bir doktora gitmenizi ve kan tahlili yaptırmanızı öneririm. gerekirse ilaçlarla bu sorun daha da ilerlemeden kısa sürede çözülür.

Suzy dedi ki...

Emel: Çok teşekkür ederim paylaştığınız için. Hemen gereğini yapacağım. Korktum biraz ama:(

Emel dedi ki...

Sevgili Suzy sizi korkutmak istemdim zaten çok korkulacak bişey değil çocuklarda sık görülen durumlardan biri. bir şurupla halledilir. bir hastalık gibi düşünmeyin vitamin eksikliği gibi düşünün.

Suzy dedi ki...

Emel:Tamam tamam, şu kan alma kısmı olmasa çok da korkmam ama... Canı acıycak ya biraz işte...

KendinDik.Com dedi ki...

kuzuuuu... çok şeker! fazla limon ihtiyacı bu şekerliğini dengelemek için de olabilir ;)

Ben kendi kuzumdan ilk ayrıldığımda hergün için minik hediye vermesini istemiştim dedesinden. göz açıp kapayıncaya kadar geçer. merak etme :) hem anneden kısa süreli ayrılıklar onların sosyal gelişimleri için de önemli.
sevgiler!

Adsız dedi ki...

Tulumda icindekide cok tatli masallah;)