13 Tem 2013

İyi ki iyi.net var!

En iyisini bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

İnternet'ten alışveriş yapacağımız zaman fiyat araştırmasını ya bireysel olarak yaparız ya da fiyat kıyaslamasında bulunan sitelerden yola çıkarız. Sadece fiyat değil bir de kalitesi endişelendirir bizi alacağımız ürünlerin. Sonra satıcı güvenirliği, alacağımız ürünün kullanılabilirliği... Bir sürü soru işareti ile kendimiz boğuşuruz. Her birinin cevabını ayrı ayrı sorgularla, farklı sitelerde bulunur, üstelik saatler harcanır bilgisayar karşısında. En sonunda kime güveneceğimizi bilemeyiz. Bu sorularımıza cevap verebilecek tek bir site olsun istemez miyiz? İsteriz tabi... 
O zaman iyi haber! Artık "iyi.net"; yani bütün sorularımıza cevap verebilecek bir platform var. Sakin olun hemen anlatıyorum.

Öncelikle yukarıdaki resim sizlere hangi konularda araştırmalar ve bilgiler bulabileceğiniz konusunda biraz fikir verecektir. Siteye girdiğinizde ise çok daha fazlasını konu başlıklarının altında bulacaksınız. Her ürün bol görsel ile örneklendirilmiş ve ürün özellikleri detaylı bir şekilde anlatılmış ama yetmez diyorsanız...
 Aradığınız ürünü en ucuza hangi sitede bulabileceğinizi iyi.net siz sormadan bulacak zaten. Sonra bir de forumlar var ki aradığınız ürün hakkında kullanıcıların yorumlarını bulacaksınız. Siz de kendi deneyimlerinizi paylaşarak yeni alıcılara tavsiyelerde bulunabilirsiniz. 


İyi.net sayesinde;
Yaptığınız her inceleme, her kullanıcı yorumu insanların aradığı ürüne biraz daha yaklaşmasını ya da istemediği bir ürünü alarak mağdur olmasını engelleyecektir. Böylece hem sosyalleşirken hem de insanların doğru tercihleri yapmalarına olanak sağmış olacaksınız. Böylece doğru ürüne ulaşmaya çalışan birçok kişiye yardım ederken kendinizi de mutlu hissedeceksiniz.
İnternet hayatımıza girdi gireli sosyal hayat bitti diyenler yanılıyor. Bu platformda fikirlerimizi paylaşırken, paylaşan diğer fikir sahipleri ile kolayca arkadaş olabilir, alacağımız diğer ürünler hakkında fikirlerini rahatlıkla isteyebiliriz. Bu noktada iyi.net bizlere platformu kurmuş, nasıl kullanacağımızı biz seçeriz;)

Hiç yorum yok :