21 Ağu 2014

La Scala Beach - Thassos


La Scala - Thassos'ta gördüğüm en şık ve güzel Beach gerçekten!



Daha ilk gün Keramoti - Thassos vapuruna bilet almaya koşa koşa giderken elimize tutuşturulan broşürler arasında La Scala'nın da broşürü vardı. Eşim gözüne daha orada kestirdi burayı. Böylelikle Thassos - Giola yazımda bahsettiğim gibi Giola'dan çıkınca buraya uğradık. Açıkçası bayram nedeni ile öylesine kalabalıktı ki kalmak istesek de kalamadık. Daha da kötüsü kendimize bir içki bile alamadık. Barmen çıldırmıştı. Çocuk kan ter içinde kokteyller hazırlıyordu. Garsonların başı dönmüştü koşturmaktan. Bayram tatilini orada geçirmeyi seçen çok Türk vardı. Thassos çok yakın olduğu için çok tercih ediliyor bunu orada iyice anladık.


Bu fotoğrafımı instagramdan da hatırlarsınız. Takip etmek için @lilibebek. Dahaçok fotoğraflarla oradayım;)


La Scala Beach, Kohylia sahiline konuşlandırılmış harika bir mekan. Geceleri parti, konserler ve eğlenceler de düzenlenen bu mekanda yurdumuz beachlerindeki konforu bulabiliyorsunuz. Çok kaliteli bir şekilde dekore edilmiş ve kesinlikle yaşanılması gereken bir yer diye düşünüyorum. Üstelik Thassos limanı ve aynı zamanda merkezi Limenas'a sadece 3 km. O yakınlardan bir hotel bir dahaki sefere tercihimiz olacak kesinlikle. 


Denizi de çok temiz ve girilmesi çok zevkli çünkü suyun ısısı çok hoştu. Tabi çocuklar için çok uygun göremedim orayı çünkü Golden Beach ve Limenas sahilininki kadar yavaş derinleşmiyor. Buraya gençler ve çiftler başbaşa gitmeli fikrimce. Zaten bebekle gitseniz yüksek sesli müzikten nasıl uyutursunuz bilemem. Orası kopuyor dostum:D


Tabi bunu da düşünmüşler. Çocuklarını göz önünde bulundurmak isteyenler için minik havuz yapılmış. Lili de orada takıldı biz onu sahilde beklemekten sıkılınca. 


İçeceklerimizi de içemeyince artık bize fotoğraf çekip gitmek düştü. Biz de yine ilk adaya ayak bastığımızda gittiğimiz Limenas'a gittik. Hem internet orada çok iyi çekiyordu hem de şezlong bulma derdi yok. Üstelik Lili denizde biz endişelenmeden oynayabiliyordu. 


Limenas sakin sakin bizi beklemişti. Deniz keyfimiz bitince Thassos'taki son gecemiz için hotele giderken şöyle bir etrafımıza bakınıp sanki veda ettik Thassos'un ana limanına. 
Güzeldi... Çok güzeldi...

2 yorum :

minikmini dedi ki...

La Scala Beach'ın denizine bayıldım ben,zaten bu sene yüzmeye doyamadım :)

ANTİGONE dedi ki...

listeye eklendi!