22 Ağu 2014

Tuvana Büyükçınar Netlence'de


Bir kez moda ile ilgileniyorsanız, kıyafetlerinizi kendiniz tasarlıyor ve değiştiriyorsanız artık çevreniz size bir guru gibi davranmaya başlar. Siz de daha çok bu işe sararsınız artık ve ünlü modacıları takip eder olursunuz. Geçenlerde yine komşum katılacağı bir düğün için ne giyeceğini sordu bana. Birden stil danışmanlığına soyundum ve arkadaşımın genel tarzını analiz ederek TUVANAM'dan giyinmesini önerdim. Tuvana Büyükçınar 2014 MFW defilesinde yansıttığı çizgi ile tam anlamı ile arkadaşımın tarzına hitap ediyordu. Zarif, güzel, romantik ve iç gıcıklayıcı kadın... Bilirsiniz ben aslında androjen tarzı ve rafine giyinmeyi severim ama yalan yok, bazı parçalar benim bile iç çektiğim parçalar oldu defilede. Böylelikle nette biraz araştırdım ve ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar ürünleri ve yarattığı diğer markaları Netlence'de buldum. 



Netlence'de Tuvana Büyükçınar'ın günlük kıyafetler sunduğu marka Tutti benim daha çok odağım oldu. Daha spor ama kesinlikle sıradışılıktan ödün vermeyen şık kadını aynı elbisede yansıtabilmeyi başarmış Tuvana. Benim için özel tasarlanmış gibi.


Tutti ve  A46 markası da dahil olmak Tuvana Büyükçınar ve daha bir çok tasarımcı Netlence'de. Sadece kıyafet ve ev aksesuarı değil de hobi malzemelerinden ev hayvanlarınızın aksesuarlarına kadar bir çok ürünü bir arada bulabileceğiniz ve keyifle alışveriş yapabileceğiniz bir site. Çok sade ve kesinlikle kullanıcı için çok net dizayn edilmiş. Sadece dikkat etmeniz gereken minik bir husus var, tasarımcıların ürünleri çoğunlukla kişiye özel üretildiği için eğer bir tasarım ürün almak istiyorsanız, siparişinizi en az on gün önceden vermelisiniz, unutmayın. Diğer hazır ürünler için bu geçerli değil elbette.
 Netlence'de daha ev aletleri, elektrikli mutfak aletleri, çocuk - bebek eşya ve gereçleri, hatta çocuğunuz ya da ev hayvanınız için oyuncaklar ve hatta makyaj malzemeleri bile bulabiliyorsunuz. Ben fotoğraf makinelerine bile göz attım hiç bir şey eksik değil desek yeridir. Alışveriş yaptığım o yabancı sitelerin incik cincik minicik yazılarından sonra Netlence ilaç gibi geldi. Gözlerim rahatladı diyebilirim. Sanki düzenli bir AVM'de alışveriş yapmak gibi. Öneririm anlayacağınız. Kaliteli ve güvenli ürünleri nerede bulacağınızı düşünüyorsanız, cevap Netlence!

Hiç yorum yok :