29 Ağu 2014

Bir Chalkidiki - Toroni Akşamı


Halkidiki - Toroni deyince hayalimde çok tropikal bir yerdi.
Bu yüzden üzerimdeki tropikal desenli tulumu burası için tasarladım hem de çıkmadan önceki son gün.


Fotoğraf çekildiğim mekan kaldığımız butik hotelin ön bahçesi. İnternet de mükemmel çektiği için rahatlıkla araştırmalarımı yapabildim. Zira dersimi Thassos'a kadar çalışmıştım. 


Şimdi burada hangi restoranda yenilir bilmiyordum kısa bir instagram ve google sorgusuyla buldum. Hatta bir hafta önce burada olan bir Rus kızı ile instagramda yazışmalarla kesin karara vardım restoran hakkında. 


Hemen çıktık ardından. ve sahile giderek yine de her restoranın önünden geçtik ve şöyle bir göz attık. Bizim seçimimiz en iyisi gibi göründü bana çünkü Lili için oyun parkı hemen önündeydi. 


İnstagram'da ayrıca gördüğüm, Toroni'nin gün batımının çok güzel olduğuydu. Bu yüzden bir an önce oturup yemeklerimizi söylemek istedim. Böylece gün batımında şarap ve ouzo eşliğinde yemeğimi eşimle başbaşa yeme keyfini yakalamış olacaktım;) Harika!


Yemekleri söyledikten sonra bir kaç fotoğraf çektik henüz yeni batmaya başlayan güneşin yardımıyla. Palmiye ağaçlarından fazla bir tatil yerine ne yakışabilir ki...  İnsan böyle anlarda sadece görebildiği için ve buralara gelebildiği için şükrediyor. Bir de sağlıkla, bir arada o anı paylaştığımız için... Olağanüstü bir an!


Yukarıda beni tulumumla fotoğraflayan minik fotoğrafçım Lili'ye ne kadar teşekkür etsem az bir de eşime bu kareleri yakaladığı için... 


2 yorum :

Shelby dedi ki...

Ne güzel yerlermiş, tulum ise şahane olmuş:)

ANTİGONE dedi ki...

çok güzel olmuş tulum, sana da çok yakışmış canım :))