12 Ağu 2014

Thassos'ta bir Flamingo


... ve bir flamingo dolaştı Thassos sokaklarında... 




Lili ve benim için tatil biraz da süs püs demek. Fazladan süslenmeyi hangi yaştaki kız sevmez ki. Kendim için elbise dikerken biraz da onun için baykumas.com 'dan gelen enfes penyelerle tulumlar diktim tatil öncesi. Tatilde cicilerimizi giymek için yarış başladı.
Lili flamingolu tulumunu çektiği gibi atlıyor karelerin içine. Mesela üstteki karede işi yok ama olsun, konuşuyor - sohbet ediyor o yine de.


Laf aramızda bazen tatilde o kadar çok konuştu ki babası ile biraz susmasını rica ettiğimiz oldu. Tam iki dakika sonra biraz bitti ve bize "Artık konuşabilir miyim?" dedi. Biraz dediğiniz kavram sadece 120sn haberiniz olsun.


Onu kendi karelerimden çıkarıp ona özel çekim yapacağımı söylüyorum. Gözlerime acaba doğru mu söylüyorum diye şüpheli şüpheli bakıyor. Gücenip gidiyor. Ben de fotoğraf çekimimi çabuk çabuk bitirmeye çalışıyorum. Sonra da onu çağırıyorum. Şaşırıyor. Yine de koşarak gelip flamingo pozları veriyor.



Dün bahsettiğim Müzeyi uzaktan görüntülüyorum. Belki de neden bütün gün denizde bu binanın beni çağırdığını merak etmişsinizdir. Böyle yeşillikler, palmiyeler arasında depo mu acaba yoksa limanın eski müdürlüğü müymüş diye düşünüp durmuştum.



7 yorum :

Harika oldu dedi ki...

Aynı fotoğraf çekimi kaprisleri bizde biraz daha sancılıbir biçimde yaşanıyor. Lilinin kıyafetine de sizinkinede bayıldım. Çok şıksınız:))

gooogoook dedi ki...

Bu zarif flamingoya bayıldım:) bu ne güzellik böyle kumaş da cıvıl cıvıl doğrusu, çok tatlı;). Öpüyorum yanaklarından tatlı flamingomun.

minikmini dedi ki...

yirim ben bu şirin flamingoyuuu :)
çok güzel bir tatil olmuş,sevindim.
bişi soracağım;nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz ? sırrı nedir :)

Suzy dedi ki...

türkan engin: Çok teşekkür ederiz. İşin içine onu da katınca bazen daha sabırlı oluyor. Mesela benimkileri o çekiyor onun fotoğraflarını da ben. Ayrıca söyleyeyim ne söylersem hemen öğrenip uyguluyor. Harika bir fotoğrafçı ve bunu kendisi de fark ediyor:D Sen de dene bence.

gooogoook: Teşekkür ederiz canım benim:) xxx

minik mini: Çok teşekkürler. Zayıf olmaya gelince aslında bu kış 2 kilo almayı başardım ama yaz gelince gene gitmişler. Sır değil tabi ama genelde çok fazla hareket ediyorum. Ev hanımıyım ama evin hanımı filan değil neredeyse temizlikçisi, aşçısı her şeyi oluyorum. Gece 3e kadar çalıştığım oluyor. Ütüleri gece yapmayı tercih ediyorum. Böylece yorulan zavallı bedenim kendinden vermeye başlıyor. Bunca iş arasında tuvalete gitmeye bile vakit bulamıyorum ki yemek yemeği akşam kızım gelince hatırlıyorum. İnsan yemek yemeği unutur mu deme. 24 saat yetmiyor bana yaşamak için:( İyi bişey mi şimdi bu sıskalık anlamadım ki:(

KendinDik.Com dedi ki...

Bizde böyle cilvenaz kız çocuğu olmayınca, bu tulumun çok benzerini ve hatta flamingolu bir kumaşla arkadaşımın kızına dikmiştim 1 ay önce :D

süpersiniz! sevgiler :)

minikmini dedi ki...

seni çook iyi anlıyorum canım,annem şehir dışına çıktığında ben de öyle oluyordum,24 saat yetmiyor tabi,bi de çalışan bir bayanım...
ama bu zayıflığın gerçekten güzel bişi,yaş ilerleyince insan kilo veremez hale geliyormuş,ben bile 40 günde 5 kg vermenin sevinci içindeyim,ama ilerleyen yaşlarda olsam veremezdim sanırım.daha da vermem gereken kilo var tabi :( şükret haline ve bence harika görünüyorsun,diktiklerin de çok güzel yakışıyor :)
sevgiler

ANTİGONE dedi ki...

harika görünüyorsunuz. Lili senin saç modelini de kıskanmış sanki ;))