15 Ağu 2014

Thassos Turu


Thassos'ta ilk gecenin ardından sabah adayı dolaşmaya çıkıyoruz.



Omzu fırfırlı elbiselerin moda olduğunu duyunca kendime çabucak diktiğim çizgili elbisemle çıkıyorum yola. Üstelik çok fonksiyonlu. İster straples ister kollu istersem tek omuz bile kullanabiliyorum çizgili penye elbisemi. Lili de elbisesini giyiyor ve ikimiz de bikinileri alttan çekmişiz hazırız Giola'yı görmeye.


Giola'ya varmadan önce koyları fotoğraflıyoruz ama uzaktan. Pek yanaşmıyoruz çünkü Lili'yi çok yormak istemiyoruz. Çocukla gezince tercihler kısıtlanmak zorunda ama yine de en çok görmek istediğim Giola ve eşimin de en çok görmek istediği La Skala Beach'i görmeye kesinlikle kararlıyız. Wnerjimizi oraya odaklıyoruz.


Tabi bu tekneleri, yelkenleri, plajları, bu yeşilliği görüp iç geçirmiyor da değiliz. Hani aslında canımız o çamların - zeytin ağaçlarının ardındaki o kumsala girmek istemiyor değil! Suyun parlaklığı bizi çağırdıkça daha hızlı gidiyoruz. Zaman tatilde daha da bir değerli oluyor değil mi? İnsan her anı doya doya yaşamak istiyor...


4 yorum :

gooogoook dedi ki...

Çok yakışmış canım, geçen seneden beri omzu fırfırlı yapmak istiyordum ama üst kısmımı daha kilolu göstermesi korkum vardı belki yener de yaparım;)) Ama sende çok hoş durmuş kesinlikle, harika görünüyor, çok beğendim.

Neslihaneryuksel dedi ki...

Manzara harika ,siz harika ,elbise harika...İyi tatiller size..))

Unknown dedi ki...

Amazing lake, I want to take boat in it, I think it may so enjoyable.
http://www.foreverypin.com/tags/affordable-prom-dresses-uk-t-2374/

Unknown dedi ki...

Amazing lake, I want to take boat in it, I think it may so enjoyable.
http://www.foreverypin.com/tags/affordable-prom-dresses-uk-t-2374/