25 Ağu 2014

Tidestore Accessories


I'm afraid, I'm in love with Tidestore Accessories ...
Korkarım Tidestore Aksesuarlarına aşık oldum...



Now I'm thinking, why I didn't buy this bag before because summer will soon end and I will have to say goodbye to my gorgeous bag. 
All my friends like it when I first wear it. The quality is amazing really. 
See Tidestore main page here... ( http://www.tidestore.com/ )

Şimdi bu çantayı neden daha önce almadığım için hayıflanıyorum çünkü yakında yaz bitecek ve harika çantama veda etmek zorunda kalacağım.
Onu kullandığımda bütün arkadaşlarım çok beğendiler. Kalitesi mükemmel gerçekten.
İşte Tidestore ana sayfası da burada... ( http://www.tidestore.com/ )


I was thinking to combine it with only whites but at last minute I put on my yellow pants which I sew. Why not to add some colours in our life? 

Aslında bu çantayı bembeyazlarla kombinlemeyi düşünüyordum ama son dakikada kendi diktiğim sarı pantalona gitti elim. Neden hayatımıza biraz renk katmayalım ki?



Yukarıda çantanın ve kolyenin linkleri var.


4 yorum :

minikmini dedi ki...

çok uyumlu olmuş,makyajınla ve pantolonla birlikte :) yakışmıııışşş

ANTİGONE dedi ki...

sarısıyla pembesi de benim olsun, bayıldım!

fatma dedi ki...

bende bayıldım. Bu sitede güzel şeyler var. Uygunda gözüküyor. Site ile ilgili tecrübelerinizden biraz anlatsaNIZ, TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Suzy dedi ki...

fatma: bir kaç aydır düzenli olarak alıyorum. Kargom henüz hiç kaybolmadı. Sadece bazen sipariş verdiğim ürün stokta kalmıyor onlar bana gönderene kadar. Sanırım fiyatlar uygun olduğu için toptan alımlar stokları çabuk tüketiyor. Bazen de ayakkabı alınca bir süre yapımını beklemek gerekiyor ama o Choies'te de öyleydi. Yapım sürecini bekliyorsun genelde. Gönderilerse bana UPS ile geliyor ve 2 günde elimde oluyor. İnanılmaz hızlı. Bu defa 1 hafta sürdü gerçi. Demek ki belli olmuyor. Tabi diğer sitelerde yaklaşık 16 gün beklemek gerektiğine göre bu çok çok iyi ona bakılırsa. Neyse. Lafın kısası henüz olumsuz bir şey yaşamadım. Tavsi edebiliyorum bu nedenle gönül rahatlığıyla.