10 May 2014

Alışverişinize bir indirim alır mıydınız?


Harika bir hafta sonu sabahı. Uykunuzu aldınız, şöyle harika bir aile kahvaltınızı ettiniz. TV karşısında gezi programları izlerken elinizde telefonla alışveriş yapıyorsunuz keyifle, eşiniz gazetesini okurken. Ya da durun durun! Belki de bu gün de çalışmak zorunda olanlardansınız. İş yerinizdesiniz çoktan ve ilk kahvenizi içip Beyaz Show'u geç saate kadar izlediğiniz için kapanmak isteyen gözlerinizi açmaya çalışırken internette alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz. Eşinizin biten parfümünü yeniden almak lazım tabi anneler gününü de unutmayalım. Son dakika! Şimdi hala indirim kaldı mı dersiniz?
Bence hiç üzülmeyin. Size her zaman indirim vaat eden bir site var. Hem de size her gereken ürün çeşidine indirimleri var. Rahat olun.
Geçen gün asıl ben internette eşimin biten parfümünü aramıştım. Yoksa nereden böyle bir örnek vereyim. Bir çok sitede buldum ama aklıma, şöyle extradan bana bir de indirim yapan bir sistem olsa dedim. Yani indirim yokken de indirim yapan bir sistem ne bileyim. Olmaz ya, kapattım bilgisayarı gittim. Bu gece de AVM'de aynı parfümü sorduk eşimle. Durum ciddi, parfümü bitti, sabah duşunu onunla alır beyefendi(!) Aman allahım, satış temsilcisi ne dedi öyle, fiyat nette gördüğümün kaç katıydı hiç söylemeyeyim. Doğru mu duydum diye tam üç kez sordum. Yok yok hata yok, beni on-line alışveriş paklar Suzy, hadi kızım. İç sesle anlaştım hemen.
Eve gelince kolları sıvadım ve bu defaa indirim kuponu sorguladım. Hayalimi gerçek yapan bir sistem var mıydı gerçekten? Evren bana bu denli torpilli davranır mı?
E bulduum! Gerçekten varmış; kuponhood.com aynen bu söylediğim şekilde size alışverişlerde ek indirim kuponları ya da promosyon kodları sunuyor. Üstelik tamamen ücretsiz. Tabi ki, siteye üye olmak da ücretsiz. Üye olunca yeni indirimlerden haberdar edilirsiniz olmazsanız kendiniz istediğiniz zaman girip kodunuzu alabilirsiniz siz bilirsiniz. Çok basit ve pratik çünkü kodları almanız sadece bir tık. Hiç bir form, üyelik, sözleşme ya da uzun uzadıya prosedür filan hiç bir şey yok. Sadece bir tık bu kadar. Basit! Haha şaka gibi, ben bunu daha önce neden düşünemedim ki? Kuponhood 2012'den beri varmış inanamıyorum. Siteye girince menüden parfümü seçtim ve doğruca parfüm satılan sitelerin indirim kodlarına ulaştım. Teknoloji, bebek, giyim, elektronik, dekorasyon... ve daha bir çok alanda çeşitli internet siteleri ile anlaşarak yüzde ya da TL olarak indirimler dolu. Bu işe bayıldım ben. Durup dururken indirim iyi mi:)
Siz de kuponhood indirim kodlarını incelemek isterseniz tıklayın. Eee nasıl? Harika bir cumartesi haberi oldu bu değil mi? O zaman; gerçek alışveriş balasın artık.

Hiç yorum yok :