1 May 2014

Neopren Takım - Lili



Çiçekli neopren ceket takım adamı hoplatır ve de zıplatır ve hatta çığlık bile attırır...



Aslında her şey böyle başlamadı tabi ki! Ceket takımın ceketi giyilirken eteğe hiç pas verilmedi, onunla koşulmazmış! Üzerinde fotoğraflamam lazımdı ama nasıl? Tatil günlerinde rica minnet giydirdik, çektik ama bu defa da surata bak yukardaki. Kendime diksem böyle mi olurdu hiç. 


Sonra ona "Zıpla" dedim. "Anne, ne zıplaması fotoğraf çekiyoruuuuz!" dedi. " Biliyorum, zıpla!" dedim. O anda bütün çekimin boyutu değişti.


Balkona çıktık! Abartsak ne olurdu ki?
Zıplamaktan nefesi kesildi ama çekim bitip üstümüzü değiştirince ne dese beğenirsin?
"Şimdi napçam beeen, çok sıkıldııım!" 
E - insaf!!!


Neopren kumaşı pazarda buldum. Çok kalındı ama çiçekler ve çizgiler hoşuma gitti. Lili'ye bir takım, bana da bir bomber jacket çıktı. Bu kalıpta ceketi ikinci kez dikiyorum, daha önceden diktiğimi instagramda yayınlamıştım (@lilibebek), küçülmeden buraya da koymalı! Kalıp üstte çok hoş gözüküyor, tabi bence.  Hoş çiçeklerden model anlaşılmıyor, diğer ceketin kumaşı çok kalın bir penye ve böyle gözükmüyor, neopren daha dik duruyor tabi.
Burda 11/2007 - 133
Etek ise kalıpsız bir dar etek. Kumaş bitmek üzereydi ama yine de yetti etek için. Ben kenarları kıvırmadan edemedim, yine kıvırdım. 
Sonuç? Biz çiçeklendik...
Yakında birlikte fotoğraflarımızla yine burada olacağız.

5 yorum :

Harika oldu dedi ki...

Bu kumaşların bir diğer ismide scuba dalgıç kumaş sanırım. Bende daha dün bu kumaşların çiçeklisinden kendime bir elbise diktim. Sizin bomber ceketi merakla bekliyorum. Kızınızın takımı çok şık olmuş. Ama bu cimcinelere birşey beğendirmek çok ama çok zor.;)))

KendinDik.Com dedi ki...

Senin kız nasıl da büyümüş! Herhalde başkasının çocuğunu giydirmiş diye okudum yazıyı :)

Öperim onu yanacıklarından!
Ben de böyle bir kız çocuğuydum işte... Şimdi elbisesiz dışarı çıkmaz oldum. sonra anlar kıymetini :D

Unknown dedi ki...

Etek ceket takım zaten çok güzel olmuş ama ben başka iki şeye takıldım:) Birincisi nerde oturuyorsunuz ne güzel manzarası var öyle ( sakıncası yoksa tabi)
Bir de havada nasıl yakaladınız lili yi.

Suzy dedi ki...

türkan engin: Sanırım evet, scuba diving - dalgıç kumaş. Gerçi scuba kumaş daha sıkı ve dar oluyor. Benimki 0,5 mm kadar var belki daha bile kalındır.

Kendin Dik: Haha gerekten mi? Büyüdü ya, uzun zamandır bloğa koyamıyorum, genelde okulda olmadığı zamanlar benimle zaman geçirmeyi semiyor artık, dışarıda arkadaşları ile oynamak daha zevkli geliyor. Ben artık zaman kaybıyım onun için:( Neyse ki arkadaşları yokken biraz poz verdi:) Bence de anlayacak ama gözlerim görürse dikerim o zamanlar da :D hahaaa yaşlanıcaz di mi biz de:D

PINAR SAKİN ÇAĞLAYAN: Çok teşekür ederim. Genelde gizlemiyorum zaten oturduğum yeri yazılarımda yazıyorum. Tekirdağ'da oturuyoruz, biraz şehir merkezinden uzaktayız. Tarla bol etrafımda:D
Havada yakalamaya gelince: bununla ilgili internette bir yazı okumuştum yıllar önce. Hatırladığım kadarıyla her makina farklı ışıkta zumlamayı farklı yaparmış ama ben mesela 3e kadar saydım ve içerde 2 de düğmeye bastım Lili 3te zıpladı. Dışarda ise bu numara pek tutmadı. Dışarıda iyi ışık olduğu için ikimiz de 3te yapmak zorundaydık. Yine de dışarıda bana daha zor geldi. Denemekte fayda var. ok zevkli fotoğraflar çıkıyor:D

gooogoook dedi ki...

Nasıl tatlı birşey olmuş. Hem etek ceket hem de lili;)) eline sağlık canım.