27 Ağu 2014

Tidestore Wishlist Pre-Fall


Before summer ends, buy your dream dresses. Here are the dresses which I choose from Tidestore.com . They are clear colours and the colours are hot as summers last days. Finde more bohemian clothes here in this link: http://www.tidestore.com/Bohemian-Clothes/
Yaz bitmeden önce hayalinizdeki elbiseyi alın. İşte benim  Tidestore.com elbise seçimlerim.
Hepsi de yazın son günleri kadar sıcak ve temiz renklerde. Daha fazla elbise için şu linke gidin:  http://www.tidestore.com/Bohemian-Clothes/



If you think you need more clothes in your closet I suggest you to buy from the free shipping link (down). Why we will pay for shipping if we can buy one more bikini or a jumpsuit right;) Even shoes you can find on this link which is great because shipping for shoes is higher as you know.


Eğer dolabında daha fazla kıyafete ihtiyaç duyuyorsanız size ücretsiz kargo linkini öneririm (yukarıda). Neden fazladan bir bikini ya da tulum almak yerine kargo masrafı yapalım ki;) Bu linkte ayakkabılar bile bulabilirsiniz ki bu harika çünkü biliyorsunuz ki ayakkabı gönderi masrafları her zaman daha yüksektir. 


And before autumn comes choose your style on trench coats. Here are some examples which impressed me at one look. The first trench coat looks so cool with the short jacket on top and skirt on bottom look. Great idea. Then you see a leather trench coat which will be in you closet for long time. Leather is never out. The baby blue trench coat is just a cuty. I like the clour. At last, the green one. Specially for special occations. Amazing design. Which one do you like? Choose one for you from this link down: 


Veee sonbahar gelmeden önce kendi trençkot terchinizi yapın. İşte size, beni ilk bakışta etkileyen bir kaç örnek. İlk olanı, üstte kısa ceket ve altta etek görünümüyle çok sıra dışı görünüyor. Harika fikir. Sonra deri bir trençkot görüyorsunuz ki alırsanız dolan-bınızda bu tip bir parça uzun süre asılı duracaktır. Deri asla demode olmaz. Bebek mavisi trençkot ise tam bir şirine. Rengini çok sevdim. Son olarak da özel bir parça, özel durumlar için. Çok şık bir tasarım. Hangisini sevdiniz? Yukarıdaki linkten daha fazla seçeneğe ulaşabilirsiniz.

3 yorum :

Unknown dedi ki...

merhaba blogunuza yeni katıldım.. çok güzel paylaşımlar yapıyosunuz..hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum gerçekten..bir şey sormak istiyorum izninizle daha önce yurt dışından hiç alışveriş yapmamış biri olarak..bu ücretsiz kargodan yararlanıp bişeyler almak istiyorum ama bunun için kullanacağımız kartın yurt dışı alışverişine açık olması gerekiyor değil mi?yani çok mu uğraş gerektiriyor alışveriş yapmak?

Suzy dedi ki...

Esra esra: pay Pal hesabı alırsanız daha kolay olacaktır kartla mail Order açık olmalı. Visa card zaten uluslararası ya da master card da... çok zor değil alışveriş sadece kesinlikle güvenilir firmalardan yapın i kadar. Mesela tidestore hızlıdır. Chroies, persun Mall, frontrowshop... Bunlar favorilerim

Unknown dedi ki...

peki master card var zaten size güvenerek de önerdiğiniz sitelerden alabilirim istediğimi ozaman çok mutlu oldum çok teşekkürler..