4 May 2014

Geldim - Gördüm - Uçuyorum


Yaz tatili yaklaşıyor, ha uçtuk ha uçacağız tatil yerlerimize. Peki ya uçak biletlerimiz alındı mı? 
Alınmadıysa size, yurtiçi uçak biletlerinde kolaylık sağlayacak bir yöntem tavsiye edeyim. 
Bir yardımcı düşünün, gideceğiniz yere uçan firmaların tüm uçuş saatlerini bilen ve hatta size istediğiniz an bir tıkla uçak biletleri fiyatlarını listeleyen bir yardımcı. Ne dersiniz? Her eve lazım değil mi? Üstelik gideceğiniz şehri tanımıyorsanız size onu tanıtacak kısa bilgiler sunar, hava durumunu, park yerleri ve saatlerini, gezilmesi gereken önemli yerlerini size bildirir. Artık tatil planı yapmak ne kadar kolay?
Aslında yurtiçi - yurtdışı ayır etmeksizin en ucuz bileti size bulan bir sistem keşfettim. Siz sadece gideceğiniz yeri, tarihi, saati işaretliyorsunuz ve size en uygun uçuş seçilmiş olarak diğer uçuşlarla listeli halde karşınızda.  Sonra ödeme kolaylıkları de Veni Vidi Bilet tarafından, taksit imkanları ile size sunuluyor. 
Alışılagelmiş hizmet anlayışından farklı inovatif bir yaklaşım bence. Neden mi böyle diyorum. Çok çeşitli platformlardalar ve her birinde farklı fırsatlarla ve promosyonlarla karşımıza çıkıyorlar. Siteye girince takibe alsanız iyi olur. 
720'den fazla anlaşmalı havayolu ile bütçenize uygun bilet bulmanız çok daha kolay inanın. Böyleve mevcut bütçenizi gezeceğiniz ülke ya da şehre ayırmanız daha zevkli bir tatil geçirmenizi de sağlar. Neden ulaşıma daha fazla para ödeyelim? Gezip daha fazla görmek ve farklı lezzetler tatmak varken. "Uçuş tavsiyeleri" kısmından gideceğiniz şehirle ilgili bilgiler alıp harika bir tatile odaklanın ve gerisini Veni Vidi Bilet'e bırakın. 

Tatile gideceklere şimdiden iyi tatiller. Bol bol keyif almayı ve fotoğraf çekmeyi unutmayın. Planınız Veni Vidi Bilet ile tıkır tıkır işleyecek merak etmeyin.


1 yorum :

temizlik firmaları dedi ki...

temizlik ile ilgili gerçekten iyi bir yazı. Temizlik firması arayanlara tavsiye ederim.