21 Tem 2014

Dantelli Hamile Bluz


Hemen sizler tebrik etmeden önce söyleyeyim hamile olan ben değilim. Henüz değil;) Hamile olan çok yakın bir arkadaşım ve üzerimdeki bluzu ona diktim.




Çok zarif beyaz bir danteli alttan beyaz astarladım. Kalıbı kumaşa aktarırken etek uçlarını biraz açtım ki minik karnını saklayacağı bir bolluk oluşsun. Bu arada astarı biraz dik duran bir kumaştan yaptım çünkü dantelin altında kağıt gibi duran bir görüntü görmek istedim. Hayal ettiğimi gerçekleştirebildiğimi görmek güzel... Resimlere bakınca kağıt gibi duruyor gerçekten.


Hayalleri gerçekleştirmek demişken... 
Aslında ben bu bluzu dikerken henüz hamile değildi arkadaşım ama cümbür cemaat varmış gibi yapmaya başladık. Hayal kurmanın bir adım ötesi budur sanırım. Mesela birlikte tatile çıktık bu kış, bebek gelince rahat tatil yapamayız dedik;) Şimdi de ne iyi etmişiz de gitmişiz diyoruz. İkiz bebek beklediğimiz için işimiz sanırım biraz daha zor olacak:) 
Ya sizin var-mış gibi oynayıp kazandığınız oldu mu? Çok merak ediyorum! 


Bluz: ben diktim
Ayakkabı: Choies.com ( http://www.choies.com/shoes )

4 yorum :

Unknown dedi ki...

Harika olmuş.

Meşgul Anne dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Siz yazmasanız ben anlamazdım hamile bluzu olduğunu. GÜzel günlerde giysin kıymetli arkadaşınız inşallah :)

minikmini dedi ki...

çok güsel olmuş,ellerinize sağlık,anne adayına da sevgiler,ne mutlu ona :)

ANTİGONE dedi ki...

çok şık gerçekten, güle güle giysin arkadaşın :))