3 Tem 2014

BayKumaş-larım


Yeni kumaşlarım dikiş odama giriş yaptılar iki gün önce. O gece heyecandan uyuyamadım ve kalktım. Dikiş odasına gidip aklımdaki kimonoyu diktim. Sonra kendime güldüm yarın diksem olmaz mıydı diye. Mesela uyusaydım rahat rahat - döne döne... Öyle olmuyor işte bende. Kalbim dikmek için atınca, dayanamıyorum, ellerim terliyor oturduğum yerde, sonra ayaklarım karıncalanıyor ve kalbim daha hızlı atmaya başlıyor. Aşk böyle bir şey mi acaba.
Pekiiii sizce bunların hangisi kimono oldu? Çok belli değil mi cevap:)
Bu arada paketimi açınca alışverişin çoğunu Lili'ye yaptığımı gördüm. Bu kız tam bir ilham kaynağı. Akşam olunca kurstan döndü ve o da çok beğendi kumaşlarını:) Meğer kendime değil ona almışım. Annelik kendini unutmak mı ki?
Anlaşıldı. Bu gün kendimi sorgulama günüm galiba...

5 yorum :

Adsız dedi ki...

Bu konudaki cehaletimi bağışlayın birşey danışmak istiyorum. Sitede pandalı penye kumaşlar var ondan etek olur mu? Alıp diktirsem? :)

Suzy dedi ki...

Sinem: olur tabi de biraz modele bağlı. Gerçi penye sarkma yapabilir bnu göz önüne almak lazım modeli tasarlarken.

Unknown dedi ki...

Kumaşlara ben de bayıldım, harika seçimler olmuş.

Adsız dedi ki...

Çok teşekkürler o zaman pamuklu kumaşları tercih edeyim. Sanırım daha kullanırım. Sevgiler.

Suzy dedi ki...

Sinem: Genellikle likralı penyeler esneme yapıyor bu arada. Ben baykumaşın penyesi ile diktim bir etek ve giydim geçen gün sorun da yaşamadım. Dokusunda lastik yoksa düşünüle de bilinir. Yani hemen vaz geçme.