1 Tem 2014

Hey, minik denizci...


Lili artık yelkenci...



Geçen sene yazın basketbola, geçen kış tenise gönderdik Lili'yi. Açıkçası hiç biri sarmadı onu. Bu yaz planımızda yüzme vardı ama son anda fikir değiştirip yelken kulübüne kayıt ettik. Böylece hem yelken hem de üzme kursu iç içe oldu. Peki bu Lili'yi zorladı mı derseniz, hayır. Uyku saatleri normale döndü, yemeklerini saatinde yer oldu. Ne demişler "her çocuğa bir müzik aleti bir de spor şart!" Kim demiş? Ben diyorum. Kesinlikle şart. Spor sadece kas gelişimini değil, takım ruhunu ve zekayı da geliştirir. Bir müzik enstrumanı ise çocuğunuza planlı olmayı öğretir. Hem sporu, hem müziği hem de derslerini götürmesi için planlı olması gerekecektir. Ha bir de arkadaşlarla oyun ve çizgi film saatini unutmayın.. Her çocuğun ihtiyacı var. Haksızlık etmeyelim. Lili sanırım tutku ile yaptığı bir spor keşfetti, şimdi sıra müzik aletinde. Bakalım onu, sevdiğimiz müzik aletini bulmamız kaç yılımızı alacak. Belki de hiç bulamayacak ve resim yapacak ya da dans edecek bilmiyorum. Sadece bir de sanat lazım diye düşünüyorum.



Aslında yaz gelmeden dikmiştim bu elbiseyi. Kumaşmanya.com 'dan gelen lacivert kaliteli penyeyi kendime diktiğim çizgili elbisemden artan bir penye ile kombinledim ve bir denizci elbisesi yaptım. Önündeki denizci işareti aslında Lili'nin tokasıydı ama silikonla yapıştırılan lastik kopunca tokanın plastik süsünü atmamıştım. Bir gün eşim sanayiye giderken düğme gibi delikler açması için verdim ve yapmış sağ olsun. Babamız da çok yetenekli canım:D Bana da elbisenin fularına dikmek kaldı.

6 yorum :

Ebrushka Blog dedi ki...

Çok tatlı olmuş :)

Suzy dedi ki...

Ebru Bayrak: :) teşekkürler canım benim;)

Deniz dedi ki...

Çok yakışmış elbisesi. Kesinlikle her çocuğa bir spor lazım. Kendi kararı olması ayrı güzel olmuş. Çocukları tek bir şeye yöneltip onu yapmasını istemek doğru değil bence de. Lili çok şanslı :)

Lapermstyle dedi ki...

Çok şeker olmuş bayıldım :)

Lapermstyle dedi ki...

Çok şeker olmuş bayıldım :)

Blogcu Sultan dedi ki...

ÇOK TATLI OLMUŞ ELBİSE ÇOK YAKIŞMIŞ MİNİK DENİZCİYE :)