11 Oca 2010

Cici kızın partisi


Pazardan aldığım bu T-Shirtü alırken üzerindeki parti fotoğrafına içim gitti. "Hey beeee, ne eğleniyor millet" diye geçirdim içimden. Deli kanlıydık ya bir zamanlar böyle coşardık üniversite yıllarında. Genç ve enerjik zamanların hatrına bu parçayı minik defoları yüzünden orda o pazar tezgahında bırakamadım. Boynuna çiçekler dikerek kapattım bu minik defocukları tıpkı my mama made it bloğunun sahibesinin çiçekleri gibi, bu aralar ilhamımı gıdıklayan peridir kendisi. Bir de Laçinin de böyle bir çalışması olmuştu onun linki de burada.

Купих тениската от пазара но върху нея имаше малки дефекти. Всъшност хареса ми снимката и. Дефектите ги камуфлирах с разни цветчета които подготвих от памучни платове също като блогерките my mama made it и Laçin.
Sonra partiyi de biraz renklendireyim dedim. Suzy partilere şıkırdaklı giderdi efemmm. Bilezikleri birden ikiye çıkardım, alladım pulladım, şapkaya fiyonk taktım, saçlara toka ve parti benim istediğim hale yaklaştı:) Daha coşasım vardı ama bir yerde durmak lazım değil mi!
O yıllardan beridir dinlediğim bir şarkı var ki asla asla bıkmıyorum onu dinlemeye. Hala cep telefonumda zil görevi görür ve hala bir işi çabuk bitirmem gerekirse hemen sesi açılır. Üniversite biteli yıllar oldu bir de o yıllarda dinlediğimi hesaplarsam bu parçayla tanışıklığım en az yedi - sekiz yıl. Kısacası DMX ve Party up in here. Buyurun dinleyin ama uyarıyorum 18 yaşından küçüklere yasaklıyorum:) Haa bir de dönüp bana "sen hiç tanıdığımız gibi bir Suzy değilmişsin." demeyin:) Şarkı canıııım şarkı sadece:)

После преминах към снимката, т.е. купона. Когато бях студентка и аз ходех на купони разбира се. Но тогава ползвах повече аксесоари от тези младежи. И така, купонът на Сузи се украси с разни украсения. Гривните от една ги увеличих на две, върху шапката сложих папйона, в косите фибички... и почти станa.
В
студентските ми години слушах DMX - Party up in here. Много обичам да слушам все още особенно когато имам работа която трябва да върша бързо -> увеличавам звука. Ето заради тази песен купих блузката.


16 yorum :

Nilgün Komar dedi ki...

süper.. eline ve fikrine sağlık.. güle güle kullan ve eski günleri yaded şekerim..

Stil Direktoru dedi ki...

İşte buna bayıldım çok modern olmuş canım Amsterdam'da vitrinde benzer ama daha farklı bir t-shirt fotosu çektim benim aklımda da onu yapmak var mucx

leyya dedi ki...

süpperrr..

Suzy dedi ki...

celebi74: Teşekkürler canım. Hep yad ediyorum valla bu şarkıyı dinledikçe hoooyt diye bağırıp dans etmeye başlıyorum. Lili bile sözlerini öğrendi:) Çok komik söylüyor:)

Stil Direktörü: Hem fotonu hem senin yaptığını bir an önce göresim var. Valla merak ettim.

Leyya: valla deeee:)

Esra E. dedi ki...

aaa ama sen beni çatlatacan yaniiiiiii elimden gelmeyen şeyleri böyle sokusokuveriyon gözlerimeeeeee kalpten gidicemmmm öf öff öff keşke komşu akraba dünür kardeş neyim olsaydık üühüüüü:'(
Çok concon olmuş:)
Taç alcam sonra senden kuzzum saçlarımı bi boyatayım da muju muju

ANTİGONE dedi ki...

çok şeker olmuş canım, eline sağlık ;D

Duygu dedi ki...

parti temalı tişört süper,defo kapatma olayı çok başarılı,hmm birde kızları dahada kokoş versiyonuyla pek sevdim:)sevgiler,öpücükler:)

mügerdem dedi ki...

Baskılı bodylerin hastasıyım, yaka çok hoş olmuş :)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

tshirtün deseni harikaymış,süsleyincede muhteşem olmuş...

gül dedi ki...

çok şık olmuş iyi günlerde kullanın

Suzy dedi ki...

Esraca: bakarım be canım varsa sana da alıp yaparım bundan ne olmuş. Aaaa yaşasın PTT kargo, komşu değilsek ağlamayalım dimi ama:)

Antigone: Sağ ol canım.

Duygu: teşekkürler, beğenmene sevindim.

Mügerdem: hmmm, beğendin demeeek:)

Yetenek Sizin: Teşekkürler.

Gül: Çok sağ ol.

Nur dedi ki...

Çok hoooş lili, eline sağlık. Şapka üzerindeki pul ve fiyonk da çok şık ellerine sağlık kuşum.

Suzy dedi ki...

Nur: teşekkürler beğenmene sevindim. Uçurdum biraz şapkayı, insan kokoş olmayagörsün.

ateşböceği dedi ki...

Suzycim ellerine sağlık.. süper olmuş yine.. İşyerindeyim, önümde yapılmayı bekleyen bir sürü not var ama ben dolaptaki t-shirtleri düşünüyorum şimdi, yapmaya hangisinden başlasam diye.. Napıyım kokoş olmayı seviyorum :)) Bana kokoş fikirler veren Seni de seviyorum ;) Sevgiler, Öptüm.

ŞIKELLA dedi ki...

çok hoş olmuş. değişik olmuş

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: Buldun mu peki hangisi:) En kokoş olanı tabikiii:) Yaşasın kokoşluk canıım, içimizde yaşıyor o valla:) hadi sana kolay gelsin o zaman, biz de öptük analı kızlı:)

Şıkella: Teşekkür ederim.