15 Oca 2010

Lulu'nun cicileri


Moda tasarım öğrencisi olan, ismini açıklamak için izin almadığım ama yorumlarda onu Lulu olarak tanıyabileceğiniz okurumla bloğum sayesinde tanıştım. Yorumlarını yer yer bloğumda görebilirsiniz ( mesela mavi jarse elbisemde). Moda okuyan birine ilham olmak benim için çok gurur verici oldu. Benim yaptığım ve yapımlarını anlattığım püsküllü çanta ve botlara püskül uygulamamı kendi versiyonu ile yapmış ve bana fotoğraflarını göndermiş. Hatta pratik hırkadan kendisine iki tane hırka dikmiş( fotoğraflarda sadece gri renkli olanı var, diğeri siyah olduğu için fazla belli olmuyordu ve koymadım). Moda okurken dersler o kadar yoğun oluyormuş ki kendisine birşeyler dikmek için fazla vakti olmadığından benim pratik çözümlerime başvurmuş. Ben de kendisinden izin alarak fotoğraflarını yayınlıyorum şimdi, gecikmeli de olsa... Lulu'ya çok teşekkür ediyorum açıkyüreklilikle kendisini bana tanıttığı ve fotoğrafları bana gönderdiği için.

Лулу е една от моите читателки която е моден дизайнер. Харесвала моя блог и си ушила тази жилетка от този мой пост. Променила си ботушите като вземе идея пак от мен също както си променила и чантата. За мен е голямо удоволствие да имам като читател и дизайнери. Защото, друго е да ви каже някой друг че правите хубави неща а още по-хубаво е когато го каже някой професйонален.
Заради тежките домашни работи задължени от университета не и осавало време да си ушие нещо за себе си за това си шиела от моите практични идеи. Много благодаря на Лулу за снимките.

8 yorum :

mügerdem dedi ki...

Suzy'cim işte bu bloğa dört elle sarılmana gereksiz hiçbir şeyi kafana takmamana sebeptir, bence tabi. Ne güzel şeylere vesile oluyorsun. İnsanlar çeşitli sebeplerle sahip olamadıkları şeylere, senin sayende seninde dediğin gibi "el emeği dökerek" sahip oluyorlar (Bunlardan biri de benim :) ) Diyorsun ya kızıma öğrendiklerimi iletiyorum bu blog ta diye, Lili şu an küçük ama bir gün bu bloğu okuduğunda seninle gurur duyacaktır. Ben bile fena takıldım hergün burdayım köşe yazarı gibi :D Sevgiler

Suzy dedi ki...

Mügerdem: Evet işe yarıyor bloğum sanırım ve ara sıra beni bundan haberdar edip havalara uçuruyorlar:) Geçen sene de avukat bir hanım bu pratik hırkadan, öğle molasında yapıp öğleden sonra işte giydiğini yazmıştı. Acayip hoşuma gitmişti. Bir de bütün arkadaşları hırkayı nerden aldın diye sorunca kendisi de havalanmış. Ay havamız daim olsun kızlar. Çok hoşuma gidiyor bana yazmanız ne yalan söyleyeyim. Bloğu yazarken sanki bana yazanlarla muhabbet eder gibi yazmaya başladım son zamanlarda. Bir gün Lili de okursa ne diyeceğini hiç kestiremiyorum açıkçası. Ama istiyorum ki dünyanın neresinde olursa olsun,ve neye sıkılırsa sıkılsın "dur şunu annemin bloğundan bakayım belki bir fikri vardır" demesi:)ve illa ki bulması. Bu yüzden bazen bazı şeyleri yaparken sadece blog için yaptığım olabiliyor ama fazla da değil. Neyse ben aklıma geldikçe gerekli gördüğümü yapıveririm kızıma, e başka kızlar da yararlanırsa ne mutlu bana:)

Suzy dedi ki...

Mügerdem: "köşe yazarı" esprin de gözümden kaçmadı:) Hahayy:)

mügerdem dedi ki...

:))) sorma sorma senin gazetende köşe yazarı da oldum yani öyle hissettim bi an :)))

Sevtap dedi ki...

ilahi suzycim luluyu görünce oooo liliye kardeşmi geliyor yoksa dedim heheh :) Kafa neye basıyor görüyorsun diymi ama değilmiş.Seninde Lulununda ellerine sağlık canım.

Suzy dedi ki...

Mügerdem: valla de... kardeş mi düşündün? Onu bize siz yapıcaksınız karabıdıkım:) Öyle beleşe Liliyi sevmek kolay. Lulu kardeşi sendne bekleriz:) Şaka şaka, iyi düşünüp taşınıp da al öyle bir kararı. Bak çok zorlukları var demiştim. ine de anne deyip sarılması da dünyalara bedel.

Sezsel by Sezgi dedi ki...

HARIKA BU SEKILDE ONURA EDILMEK ÇOK HOŞ CIDDEN :)

RESIMLERINI KESKE DAHA BUYUK VE TEK TEK KOYSANDA HER AYRINTIYI NET OLARAK GOREBILSEK LİLİ?
BI ONERI SDC

Suzy dedi ki...

Sezgi: haklısın resim konusunda ama fotoğrafçılığımı biraz geliştirmeliyim diye düşündüğümden cesaret gösteremiyorum. Zaten Lilicikle zor oluyor fotoğraf çekmek, birden kareye giriyor ya da daha kötüsü makinayı kapıveriyor haydaaa gitti poz:) Ama önerin benim de istediğim bişey. Yine de fotoğrafların üzerine tıklayınca hepsi büyüyor. Ayrıntılar da löppedenek çıkıyor karşına:) Şimdilik ben öğrenene kadar idare et:(olur muuu?