5 Oca 2010

Okurdan Hediye - Подарък от читателя



Bir okurum bana yeni yıl hediyeleri gönderdi. Öyle bir okurmuş ki benim neye ihtiyacım olduğunu zınnık zınnık okuyup bulmuş. Hatta neyi sevdiğimi anlamış ve öyle hediyeler hazırlamış ki karşılarında gülümser bir ifade ile baktım durdum birkaç dakika. İlk önce ben blogger olarak bu güne dek hiç hediye veremediğimden utandım. Sonra bu utancı bir çırpıda kenara atıp tekrar hediyelere sevinmeye koyuldum.
El örgüsü minik çanta için çok teşekkür ederim öncelikle. El emeği dökülen hediyeler her zaman kişinin enerjisini size verir diye düşünüyorum çünkü ellerinden akmıştır o anki heyecanı, mesela örereken dikerken öyle heyecan duyarım hep ben. Sonra ihtiyacım olan ve yapmayı beceremediğim karton kutucuklardan bulmuş, onun için de teşekkür ederim ve minik paketleme torbacıkları için de... Çok beğendiğim ünlü, yaratıcı ve zeki insanların fotoğraflarını göndermiş. Onlar için özel planlarım var ama kendi evime geçince inşallah...(ne "kendi evim" mi dedim ben:) söyleyene değil söyletene bak derler, bu da olur inşallah 2010'da:) En sevdiklerimi fotoğrafladım sadece. Bu iki kişi daha özel benim için diğerlerinden. En son olarak da kremler, şampuanlar ve lila balon için Lili adına teşekkür ederim.
Bu kişi kim mi? İsmini açıklamak için izin almadığımdan bloğumda mügerdem ismi ile yazdığını söyleyebilirim ancak.

Една от моите читателки ми изпратила подарък. Толкова добре чела блога ми че много добре разбрала какво обичам и от какво имам нужда. Когато получих колета го отворих и учудена гледах няколко минути, даже по едно време ме хвана срам заради това че като блогерка до сега не подарих подарък на читателите ми... После веднага оставих този срам на една страна и се върнах на радостта ми към подаръците.
Изпратила ми чантичка оплетена на ръка. Много ценя неща които се подготвят на рака защото вярвам че когато се правят на рака изпиват енергията и така те предават тази енергия на този които ги получава. Изпратила ми картонени кутийки и торбички за опаковане на моите продукти. След това имам снимки на известни личности, снимах само двама от тях които имат по-голяма важност за мен. Най сетне благодаря и за лилавият балон, шампоаните и кремчетата от името на Лили.
Не мога да и пиша името на читателката ми заштото не взех разрешение от нея но мога да кажа че ми пише коментари под името mügerdem.

19 yorum :

mügerdem dedi ki...

Canım ya utandırdın beni :) çok sevindim beğenmene. Kutu ve poşetlerin, devamı gelecek boy boy bu sefer süslenmiş olarak :) Lili'ye ise daha güzel planlarım var, dedim ya aceleye geldi bu sefer ki yeni yıl sebebiyle. Allah bana da böyle şirin bi evlat nasip eder inşallah (bunu söyleyen kaçıncı kişiyim acaba ne şanslısın:) ) Öpüyorum çok çok seni de Lili'yi de

Suzy dedi ki...

mügerdem: canım elbette beğendim. Benim için hediyenin küçüğü yoktur. Düşünmen çok önemli. Ayrıca dahasını göndericem deyip daha fazla beni utandırma ne olur! Ne oluuur!

mügerdem dedi ki...

Sana değil Lili'ye gönderirim ben de :) Söylemeyi unuttum umarım 2010'da çok güzel, ferah, güzel bir manzarası olan bir eve sahip olur ve çook rahat edersin :)

Suzy dedi ki...

mügerdem: yerim kız seni ben, ne güzel dilek bu böyle. Amiin derim ben buna:) Amin arkadaşım, umarım dileklerimiz gerçek olur ve umarım senin de hayal ettiğin gibi bir evladın olur:) Lili gibi olsun derken... emin misin, dur ben Lili gibi evlada meraklananlara özel bir post hazırlayayım da görsünler Lili'nin annesi olmak neymiş:) bakalım yaptığı yaramazlıkları görünce de öyle diyebilecek misin?hihi:)

Esra E. dedi ki...

bende düşündüm kiiiiii aklımdaki hıhhhh:P

Güle güle kullanın canım hediyelerinizi mügeerdemim güzel yüreğine sağlık.

bu arada liliyi özledik:)göstermiyorsunuz annesi şimdi tombik yanaklıyı artık:(

mügerdem dedi ki...

:))) olsun isterim ben bu arada sen yaramazlık deyince direkt aklıma un pirinç falan geliyo lili'nin mevlütlük yemeğine hala gülüyorum ben ya :))

mügerdem dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
T.B dedi ki...

oohhh suzim hediyeleri kapmış güle güle kullan anneciimmm..

Suzy dedi ki...

Esraca: heee, senin hediyeciklerin di miiii? Yuh bana:) Neden biliyo musun, senin paketi açınca hemen Lilinin eline geçmesinler diye sakladım onları. İyi de ettim tabi yoksa çoktan ne ruj kalırdı ne de kolye:) Sonra ben onları sakladığım yerde de unuttun. Dur iyi ki hatırlattın, ben daha kolyemi takabilip rujumu sürebilmiş değilim. Ama denemek için rujlandık tabi bir kez Liliyle:)Lili postu çok yakında heee bu arada, biliyorum çok beklettim.

Mügerdem: heee onların ispatlı fotoları var elimde, salarım nete diye tehdit ediyordum Liliyi, kaale almıyordu beni, bak salayım da görsün:) haha:)

Tuğçe Bektaş: nerde kaldın canım sen, ceket ne oldu ceket:) Hadi ama artık, ölcem meraktan. Dur senin bloğa kontrole geleyim bakalım yaptın mı?

SMİLENA dedi ki...

mnogo sa ti hubavi podarıcite...
dano tazi gotina da se premestiş vıv sobstveniya si dom .

ot kıdenameri tazi kirilova zbuka...

celuvki na teb i lilito...

T.B dedi ki...

Ceket bomba gibi geliyor ama daha tamamlanmadı az kaldı bekle.. zaten bitsin ilk sana gondericem merak etme fikir annesi sensin

Suzy dedi ki...

Смилена: Благодаря ти много Смилено.Дано, дано...
Свалих една програма която я намерих съжсем случайно тук: http://www.turkstudent.net/board/topic/63651
Можеш да прочетеш и да си я свалиш и ти ако желаеш. Ползваш същата клавиатура, разместени са само някои букви които ще ми отнемат време да ги науча. Дано да ти служи и на теб/

Suzy dedi ki...

Tuğçe Bektaş: hadi hadi bakalım, manita askerden gelene kadar hepsi biter bi nefeste inşallah:) Görelim blogta, bana göndermene gerek yok kuşum, fikir anasını yiyeyim sen yapana bak dimi:)

Stil Direktoru dedi ki...

Sefan olsun şeker güle güle kullan cicilerini nice senelere canım

Suzy dedi ki...

Stil direktörü: Teşekkür ederim canım, sana da iyi yıllar...

Esra E. dedi ki...

yok canım yanlıs anladın yeniyıl hediyesi göndermeyi düşünmüştüm lili için onu bahsettim:)))))))))

Suzy dedi ki...

Esraca: upsss, yanlış anlamışım hakkaten...

Milena Ivanova dedi ki...

Страхотно е, че вече пишеш и на български:) Благодаря!!!

Suzy dedi ki...

Милена- И аз много се радвам, но от една страна ме е страх от грешките. Дано не съм правила много грешки до сега. Ако откриеш моля те ме поправи когато имаш време. Няма да ти се сърдя напротив ще съм ти благодарна...