22 Oca 2010

Sevgililer günü mimi

Cheerful Demet'le bir süre önce benden bu eldivenleri alması üzerine tanışmıştık. Şimdi ise bir sevgililer günü mimi başlatmış ve beni de mimlemiş. Belki aşk üzerine biraz durup düşünmemin zamanı gelmiştir diye cevaplayacağım, belki de aşk hayatımdan hiç çıkmadığından... ki çıkıp gittiğine değil, şekil değiştirdiğine inanlardanım. Ya siz?
Siz de kendinizi sınava sokmak ister ve aşkın hayatınızda nerelere kaydığını anlamak isterseniz neden cevaplamıyorsunuz? Benden de sizlere devredilir bu mim bilesiniz. Hayatta her şey parayla değil, kimisi sırayla! Hadi göreyim sizi de ama önce işte ben ve işte Demet'in soruları:

1 - 14 Subat sizin icin neler ifade ediyor ?
-Eşimle kutladığımız bir gün bu( ki evlilik yıldönümünü kutlamayız)! Belki onunla evli olmaktan çok sevgili olmayı sevdiğim için. Belki bir gün onu da kutlarız ama onun yerine kızımın doğum gününü kutlamak daha anlamlı şu anda benim için.
2 - Sokaklarda ekmekten cok kırmızı gülün satıldığı bu günde
size de bir tane getiren yoksa kendinizi nasıl hissedersiniz ?
Pek de farklı hissettiğim söylenemez. Beni sevdiğini bana bir kırmızı gül anlatamaz bence. Ben tavırlarından ve kararlarıma olan saygısında bunu görmeyi tercih ederim. Bir de üstüne aldığım kararda destek olursa, söylediklerimi sağa sola çekmeden olduğu gibi anlarsa, beni bile bile sıkıldığım ortamlara sürüklemeyip azıcık boş vaktimi kendime ayırmama izin verirse o zaman belki evlilik yıldönümünü özel olarak kutlamaya bile başlarım...amaaaa bir kırmızı gül benim için soğan kabuğundan daha değersiz.
3 - Bu zamana kadar aldığınız Sevgililer Günü hediyeleri icerisinde
basucunuzdan ayirmadiginiz hediye hangisi ?
OOOO bu çok özel, bana kalmalı.
4 - Bu sene sevgiliye ne almali ?
Ayyy, bilmiyorum:( Yine hediyem yok. Zaten olunca da kullanmıyor. Hala zevkini çözmüş değilim. Sadece şunu anladım: MARKALI OLSUN.
5 - Peki size ne gelse dünyalar sizin olur ? :)
Valla şu anda bir fotoğraf makinası olsa takla atarım. İş romantizmden çıktı biliyorum ama gerçekten lazım, bloğum için...
Ekleme:
Sormamış Demet ama ben söyleyeyim. Ben aşkı bir başka anlar oldum 23 yaşımdan sonra hani şurada fısıldadım biraz.. Daha başka şeyler bekler oldum karşı taraftan. Romantik konuşmalar, şiirler, hikayeler boğar oldu. Neşe (beraberken gülelim (genelde yaparız)), hareket (başbaşa gezelim), enerji (gençler gibi barlara da gidelim), kahkahanın(çok atarız) yanında anlaşılmak (açıklamıyorum bunu diye önemsiz zannetmesin okurken sevgili eşim en önem verdiğim kriter bu:) , özen gösterilmek (mesela arabada fren yapınca kemerimi bağladığımı unutup beni tutmaya kalkması, bunu zaten yapıyor), bir bakışta hislerimin çözülmesini (yani iyi tanınmayı, (ara sıra başarıyor) isterim.
Yaaa, bakalım aşk ne hallere girecek daha gözümde. Yaşadıkça mimlenir mimlenir görürüz. "Aaa geçen sene böyle dediydik" deriz:)

2 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

cevaplarına bayıldım tatlım. bu arada bende de bir mimin var, bir ara uğrar alırsın ;p

mügerdem dedi ki...

Canım Allah bozmasın:)) Aşk bir ömür boyu lazım insana. Zira hava gibi su gibi ihtiyacı var bence insanın aşka...