14 Oca 2010

Esraca taç

Esracanın sattığı makyaj malzemelerinden bazıları artık elimde, (hatta yüzümde) makyajlıyım gecenin bu saatinde. Onları fotoğraflayıp sizlere kaliteleri hakkında görselli bir post hazırlayayım dedim ama nafile... Lili bu gün fotoğraf makinamı öldürmüş. Ben de hüsranla bilgisayarın başına oturup Esra'ya sürpriz hediye olarak hazırladığım ve dün akşam bitirdiğim bu tacı yazmaya koyuldum. Esracım çok teşekkür ederim hepsi için (GIVENCHY-Max Volume Waterproof maskara ve CHANEL 8li Iışıltılı far paleti-siyah) ; en çok da Lili'nin hediye mıknatıslı yazı tahtası için.
Farların renkleri fotoğraftakinden çok daha parlak, oradaki beyazlar krem gibi çıkmış ama beyazlar aslında. Renkleri yoğun ve sürümü yumuşacık farların. Rimele gelince doğal görünümde uzatıcı bir etkisi var. Genelde rimellere hemen alerji olurum ama hala gözlerimde bir reaksiyon görmedim. Alerji derken açıklayayım; birçok rimel gözümde batmalara, kaşınmaya, göz sulanmasına sebep oluyor, hatta kirpiklerimin dökülmesine kadar vardırıyor işi. Sanırım rimelimi buldum ben. Öyle diğerleri gibi bir ağırlık da hissetmiyorum hala. Çok beğendim Esra, harikasın....
Esraya bu tacı yapmamın sebebi burada yaptığım bütün cicilerin Esraya gitmiş olmasıydı. Hatta kemeri sonradan çantaya uydurmak için geri göndermişti ve ben bu hale getirdim kemeri. Arta kalan kumaşlardan bu tacı yaptım dün gece ona sürpriz olarak ve tacın ismini yine Esraca koydum. Şuna ikide bir sürpriz sürpriz demeyelim artık di mi, sürpsiz de bozuldu çünkü! Umarım beğenir, ben de en kısa zamanda bunları kendisine iletirim.

Диадемата я направих за дамата която пише този блог. Беше купила тези неща тук от преди. С останалите парчета плат украсих и колана така и снощи довърших диадемата. Дано да и харесат...

15 yorum :

Unknown dedi ki...

HERŞEY ÇOK ORJİNAL GÖZÜKÜYOR.ELLLERİNİZE SAĞLIK OLSUN.

Nilgün Komar dedi ki...

çok güzel olmuş canım benim.. bence beğenir..
ellerine sağlık...

ateşböceği dedi ki...

Tek kelimeyle harika olmuş, ellerine sağlık canım.. Taç kullanmayan ben, senin yüzünden taç yapıp takıcam artık ;)) Bi de söylemeden geçemeyeceğim taç sana çok yakışmış ;) Suzycim şimdi işyerindeyim ve verdiğin linki açamıyorum da, birşey sorucam mor güderiden elle diktiğin atkıyı zahmet olmazsa kendi blogunda bir tarif eder misin?.

Suzy dedi ki...

Elzemhoby: Teşekkürler...

Suzy dedi ki...

Celebi74: Teşekkür ederim. Umuyorum.

Fatma Sultan: Tak be, ben de yakıştırmıyordum, bu aralar belki saçımın modelinden mi ne hoşuma gidiyor bereler ve taçlar takmak. O yazıda love meagana link var o mu açılmıyor, anlatayım ama post olarak değil buradan yazayım çok kolay. İki şerit kes, çok uzun olsunlar, yetmezse de uzatırsın. Birinin genişliği 16cm, diğerininki 8 cm olsun. Önce genişi tam ortadan ya makinada ya elle büzdüre büzdüre dik. Yarım cmlik pileler yapabilirsin mesela, çok da abartma. Sonra aynısını da minik şeritde yap. Boynuna yetecek gibiyse uzunlukları üst üste dik onları. Daha con con duruyor. Yetmezse uzunluk olarak daha ekle ve uzat. Anlamadıysan love meaganın sitesinden fotoğrafları atayım mailine verirsen mailimdan. Tamam?

eylo dedi ki...

çok güzel çokda orginal duruyor.ellerine sağlık yenileride bekliyoruz :))

Suzy dedi ki...

Elen: Teşekkürler...Gelir yavaş yavaş keyfim geldikçe...Liliden vakit buldukça...

Esra E. dedi ki...

Aiyyyy canım benimmm eline sağlıkk çok güzel bir sürpriz oldu benim için tam takım oldum vallahi:)) Nasıl da mahcup oldum şimdi seni uğrastırmıs yormuş olmaktan keyifle kullancagımı bilmeni isterim tıpkı diğer aldıklarım gibi:)) Lilibebek koleksiyonuma harika bir ürün daha eklendi ellerine sağlık çok çoook çookkk teşekkürlerrr :))

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çok tatlı olmuş sahibi güle güle kullansın sende cicişlerini güle güle kullan canım.

mügerdem dedi ki...

esraca güle güle kullansın tam takım olmuş :))

Suzy dedi ki...

Esraca: Ehh şu yorumu daha önce yazsaydın bu gün yollardım cicilerini. Neyse yarın artık, dışarı çıkrsdam yollarım. Çoktan çıktım evden dişçimden yazıyorum. Arkadaşım ya:) netini kullanıyorum beklerken:)

örgüeli: Teşekkürler canımmmm...

Mügerdem: eveet takım yaptım ona, paket halinde.

ateşböceği dedi ki...

Suzycim bir link versem, bi ara bakar mısın?. Değişik şık bişey nasıl yapılabilir düşünüyorum ama ;) Sonra da bir bilene danışayım dedim ;)

http://twistedsimplicity.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.tpl&product_id=1&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=1

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: Müthiş. Öncelikle dibimin düştüğünü itiraf etmeliyim. Sonra uygun kumaş düşünmekteyim. Geçende uçuk somon renlisi pazarda elime geçmişti. Tül gibi bişey, çok kırışıyor. Neyse. Sonra nasıl yapıldığı hakkında en ufam bir fikrim olmamakla birlikte tahminlerim de yok değil. Bunun üzerinde evde denemeler yapmalıyım (tabi kumaşı alınca.) Kısaca söyleyeyim: Yine büzgülü dikmek var işin içinde ama makinanın geniş dikiş ayarıyla yapıyorlar ya hani (ki hala ben beceremem), ondan. Sonra da bu topları merak ediyorsan; onları da kumaşın içine biraz elyaf koyup büzdürerek oluştururuz. Sanırım geniş bir şerit kesmeli ve 4 eşit mesafede şeritlerle büzdürmeliyiz ama bu sadece tahmin. Denemeliyim. Hatta farz oldu bana bu:) Çok beğendim. Umarım altından kalkarım.

ateşböceği dedi ki...

Suzycim beğendiğine sevindim, ben de görünce bittim zaten.. Ne zamandır boynuma takmak için değişik birşey arıyordum, tesadüfen bunu buldum.. Orjinal bir parça ;) Aslında aklıma güderiden de süper olur diye geliyor, sen ne dersin?..

Bu arada dün mailimi yazmışım di mi sana?

Suzy dedi ki...

Fatma sultan: Bence efet, güderiyle de güzel olur. Farklı bir havası olur. Mailini bana yazdın ama anladın diye fotoğrafları dönmedim sana. İstersen benimki blogta sağ üstte oradan da bana yazabilirsin.