6 Oca 2010

Lili'ye suçüstü


Hani köpüklerle oyun oynarken olduğu gibi hep şirin olsa ya... Ama illa ki bu soğukta cıbıl cıbıl soyunup gezecek ve gezerken colgate diş macunu emecek. İlla ki nişastaları mutfağa dökecek ve bana "Bak, yemek yaptım anne:)" diyecek. İlla ki yeni gelen hediye kremleri ben ortalıkta yokken aşırıp koltuğa üstüne her yere sürecek....

Не винаги е сладка така както си играе в банята. По някога съсипва нишастето в кухнята и казва че е готвила. Взима кремчетата и се намазва с тях, даже маже върху дивана . В този студ се съблича гола и смучи паста за зъби.

Hatta mısırlarını yerlere döküp sonra toplarmış gibi yapacak, süpürge bulur bulmaz çok temiz bir kız gibi davranıp makinaya sarılacak.

Даже съсипва в земята консервираните царевици и се прави че ги събира а после намери ли прахосмукачка като много чисто момиче взема да чисти.
Ortalığı boş bulunca bütün ayakkabıları babasının dolabından indirip "spoy aykabı gidim anne ben, spoy aykabı" diyecek. Diyecek de ben fotoğraf makinamla yakalayamayacak mıyım bu yaramazlıkları...
Onu uyardım, "bak yapma, bu fotoğrafları net alemine salarım" dedim. Gülmüştü:) Bak Lili, sen şimdi minik not kağıtlarını odaya saçtın ya, işte ben de koyarım bu fotoğrafları buraya. Yaaa...

Разбира ли че ме няма за малко, веднага сваля обувките на баща си от шкафчето му и ги пробва дали и стават. И казва "виш мамо обух спойтни обувки спойтни".
Тя като прави толкова пакости аз как да не я хвана...
Та аз я предупредих, казах и че ако продължава да прави пакости ще пусна тези снимки в интернета. Виж Лили, ти нали разпръсна из стаята малките хартийки, ето аз вече ги сложих снимките тук.Ти продължавай...

33 yorum :

mügerdem dedi ki...

Ama kabul et çocuk yaratıcı demek istemiyorum, farklı yani. Köpüklü haline ba-yıl-dımm. Bi de itiraf edeyim bu diş macunları çok güzel kokuyo benim de yiyesim geliyo tutuyorum kendimi :)) Merak ettim kahküllerini de kendisimi kesti suzy'cim :))) Allah bağışlasın çok tatlı yaa

Mutfaknotlari dedi ki...

çok tatlı
off bende yaşadım bu ve bunun gibi çok suçüstü şeyleri
2yaş arayla iki oğluşum olunca
canları sağ olsun öptüm şeker kızını

Suzy dedi ki...

mügerdem: kehkülleri ben kestim de yanlardan kendisi aldı. Oldu sana rihanna model:) Vallaaa:) hahaha.. bu arada o bacaklardaki kremi bi yerden hatırlamış olabilir misin acab:) Evet bildin. Senin kreminin başına bu sabah bu geldi. Evet yaratıcı mı demiştin:) anlıyorum seni:)

Melisa: tatlı mııı, yaramaz kız bu..

MizahiGeveze dedi ki...

Hayat nasıl değişiyor ya biz çocukluk fotolarımıza tozlanmış albümlerden bakıyoruz işleride sizin çocuğunuz dev ekranlarda bu blogu okuyarak bakacak :)

biyasimadahagirdim dedi ki...

fotoğraflarda sevimli görünüyor ama orada olmak istemezdim:D

mügerdem dedi ki...

hahahahaha hiç güleceğim yoktu kremi tahmin ettim aslında yeni gelen deyince. Saçlar=LİLİHANNA olmuş kuzuuuu yerim onu ben :)))

Primarima dedi ki...

Ne kadarda tabıdık geldi neden acaba?aynısından bendede olmasın sakın :D

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Allah nazarlardan saklasın...

ateşböceği dedi ki...

Ay ay ay yerim ben onuuuuu.. Şöyle yanaklarını mıncıklaya mıncıklaya severim.. Annesi Allah bağışlasın küçük bıdığı.. Ne şeker, ne şirin.. İyi işte hiç canın sıkılmıyordur :))

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oyyy benim tatlı liloşum coşmuş u :)) Yerim onu beeeen :))) Kime çekti bu kız bilmem ki :PP

Milena Ivanova dedi ki...

:))) Много е сладка:) Да ти е жива и здрава! И Мари като малка правеше много пакости, но този период отмина.

Deniz dedi ki...

ya ne şirin, ne şeker şeymiş bu Lili :)>
İyi ki izleyicisi olmuşum :)

Ghanima dedi ki...

anaam bu bücürler tam kalp krizi geçirmelik:)

pinkada dedi ki...

ama çook şeker yaa kızılmazki bu şekerede kolay gelsin valla:)

ANTİGONE dedi ki...

canım bir an Lili'yi benim yeğenle biraraya getirsek ne olu diye düşündüm de tüylerim diken diken oldu. bizimki tam bir tazmanya canavarı zaten taş üstünde taş bırakmazlar valla. ama şu şirinlikleri yok mu, hemen yelkenleri suya indiriyor insan ;D maşallah, maşallah, maşallah!

Suzy dedi ki...

Bora -Man: amacım da o ya, ona bir hatıra bırakmak. Evdeki albümleri bir bir katlettiği için benim bakacak fotoğrafım kalmadı. Bir gün Lili virüs yapıp bloğumu çökertmeyi öğrenene kadar ömrü var bu bloğun da, ne diyeyim gittiği yere kadar:)

biryaşımadahagirdim: beni bir sen anladın:)

Mügerdem: yaaaa, sana neden yoladım deseeeeem, kırmayayım diye demedim ama neden yaptın be gülüm:) Yazık oldu işte gene:) O değil de Lili nasıl buldu bu kremleri o sakladığım yerden ben onu anlamadım. Tüplü olanı boş vaziyette çöpte:( "Yazık yazııık" diyo bi de:) Allahım tut beni sıyırıyorum tez vakitte.

Prima-Rima: Yaaa bilmem mi, sen yazdıkça ve ben okudukça yorum yazacak takatim kalmıyordu. Nahanda işte ben de artık tutamıyorum ve yazıyorum uleeeynnn... her taraf pişik kremi oldu. Ojelerimi ben bile bulamıyorum evde öyle saklamışım ondan:)

Yetenek-Sizin: AMİİİN

Fatma Sultan: şaka mı yapıyosun can mı kaldı sıkılsın ayoool....yedi onu o be yedi:)

Volkan-Kalderanın aneesiiii, bak o yorumun altından altından bir tariz hissediyorum sakın "anasına" demek istemiş olmayasınnnn?

Милена- Дано този период да отмине и при нас, иначе явно ще ме побърка Лилито.

Deniz: yaaa, izleyicisi olmak harikadır eminim, bir de annesi olmayı sor sen bana... izleyicilerine özeniyorum bazen:) Allah uzun ömür versin ömür kızım var heeee... bu kremli haline güzel deyip aynaya bakıyor böööyle salına salına...

Ghanima: he şurdan yak.

Pink-Ada: Hm hm, kızılır ama sonra tombul kolları ısırılır intikam için:) Napalım:)

Antigone: Yok biz getirmeyelim o zaman. Ev alt komşunun üstüne çöker gibim sankilim:) Bir tek alt değil üst komşu da şikayetçi ama ben kime şikayet etsem... Biz bunlarla teker teker savaşalım arkadaşım bak iyi düşündün sen. İyi ki uzağız:) haha, her işte bi hayır vardır boşuna dememişler:)

mügerdem dedi ki...

Tamam söz bi daha krem hele pişik kremi hiç yok :)))

Suzy dedi ki...

Mügerdem: allaaah razı olsun:)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Zeki hatunsun vesselam :P

Sevtap dedi ki...

oyyyyyy yicem ben onu ya cok ama çok tatlıııııı

Esra E. dedi ki...

Merhaba Lilişkom,
Seni çok özledim yokluğunun nedeni anlaşıldı.Sen de çok yogunmussun malum kız olmak zor evin temizliği beyin yemeği vücut bakımın sporun derken bu yaşta bu ufak vücudunla dayanmak zor.Bir de evde herşeye karısan annen yok mu dikişine karısır koltuklara resim yapmana engel olur biraz fazla ruj sürsen ondan güzel olcan diye aklı cıkar off çok zor biliyorum.Yine de enerjini ve azmini yitirme tatlı yüzünü bizden esirgeme emi kokoşum.Ha bi ara hatırlat kuaförün telefonunu alıcam buklelerine ve kesimine bayıldım trendi yakından takip ediyorsun bunca işinin arasında harikasın Lilişkom.İşleri kolaylayınca gel yeni aldıgım oyun cadırımda ilk seninle oynayalım:))
SEni seven Esrosh:)

Suzy dedi ki...

Esraca: aha ahaha, gülmekten tıkandım yazamıycam:) hahaaaaaaaaa

Stil Direktoru dedi ki...

Amanın diyorum kız bırak gönlünce etsin evin içine :)

Suzy dedi ki...

Stil Direktörü: Bırakıyorum be Edam be, kıyamıyorum ki...İnsan evine üzülüyor ama ona bişey olunca yıkılıyorum bu yüzden evi yıksa umrumda olmaz. Sadece yaramazlıklarını ilerde okur diye yazıverdim. Güler bol bol büyüyünce işte. Çok haklısın biliyor musun, geçenlerde minik bebeğini sarılık aşısı yaptırdığı için kaybeden bir anneyle tanıştım. O gün bu gündür daha da çok bırakyorum dağıtsın. Gerçekten ben de senin gibi diyorum artık, dağıtsın ama yanımda olsun...

Ayten dedi ki...

liloşkammm şen beni şevio muşuuunn? şevioşunnn şevioşuuunnn!! ;)

Esra E. dedi ki...

ee ama buna da başka şey denmez kiiii lili ileri de bunu da okur :)) öptüm gıdısından hamarat ellerinden selülitsiz bacaklarından :D

Esra E. dedi ki...

Edoşçum bitane senin de olsun inş o da dağıtsın görelim fotoğraflarını bundan daha güzel bir doping olamaz insana:)

Suzy dedi ki...

Aytenuşka: hahaaaaa:) Şeviyosuuuun:)

Esraca: Çok teşekkür ederim ona böyle bir hatıra bıraktığın için. Çok anlamlı oldu benim için de:) Eşime de anlattım bu gün, o da gülüyor senin yazına:)
Edoş kadar vermiş zaten. Belki biiir belki iki, allah kaç takdir ettiyse en sağlıklısından inşallah ona da nasib etsin:)

Esra E. dedi ki...

ayy napıyım ama gel ye beni diyor onunla çocuk olmak vardı şimdi anneciği bu güzel, bulunmaz ,dünyada tek değerin tadını cıkarın inş. allah sağlık verdiği sürece çok seviyom lilişi aslında onun yaramazlık yaparken yada bilmiş abla gibi konusurken videosunu izlemekte var tam yeme de yanında yat olur vallahii:)

Birileri anlatsın dedi ki...

Yerim yerim ben bu yaramazı :)) Şimdi böyle fotoğraflara bakarken ne tatlı diyoruz tabi, onun 2 dk dağıttığı yeri 2 saatte ancak topluyoruz valla...

Suzy dedi ki...

Esraca: anlaşıldı:) Video da gelir elbette:) Var çektiklerim ama çekildiğini anlar anlamaz atlıyo videonun üstüne "bakçam anne, bakçaaaam", bi de fırça yiyorum iyi mi:)

Birileri anlatsın: He vallaaa, canım çıktı bütün gün temizlik yapmaktan. Yine dağınık yine dağınık, öfff diyorum.

Did Dans La Mode dedi ki...

Yerim yer çooook tatlı Allah nazardan korusun...

hayatımınherrengi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.