9 Tem 2009

Rahat ve Şık


Elbisenin kalıbı Burda dergisinin son sayısından (2009/07 sayısının kapağındaki beyaz renkli elbise). Hem rahat hem de şık. Tabi yine kumaşımın sayesinde. Ara tonlarda olan şu sütlü kahve tonuna bayılıyorum ama malesef ten rengimden dolayı kendime bir türlü yakıştıramıyorum onu. Yine de kendime birşey alacağım zaman ilk önce elim o renge gidiyor. Bu kumaşı da düşünmeden aldım, en sevdiğim o tuhaf renkteydi ayrıca üzerindeki altın parıltılara da taptım adeta... çok şık değil mi? Dikimi de çok kaprizsiz oldu, daha önce hiç penye dikmememe rağmen makinam bir aksilik çıkarmadı ve tıpış tıpış dikti onu...

9 yorum :

Unknown dedi ki...

yine süper bişey yapmışsın güle güle kullan ...

bahar yorgun dedi ki...

sevgili lilibebek daha blogumda paylaşmadım bende aynı elbiseden diktim pembe jarse kumaş kullandım ama ben dikerken çok zorlandım. evde tek boy iiğne vardı acaba iğne numarasını mı değiştirmem gerekiyordu jarse yada penye için özel iğne var mı?

ella dedi ki...

güzel olmuş canım eline sağlık, kumaşlar modele çok yakışmış :)

Suzy dedi ki...

minikmimik; teşekkür ederim.

bahar yorgunu; evet iğne çok önemli, ben de dikemiyordum jarseleri ama bir gün tahtakalede jarse iğneleri buldum ve aldım. 9 numara jarse iğnesi diye de yazmışlar, ayn numaranın dikiş iğnesi diye yazanı da var ama ben özellikle jarse dikerken jarse yazanını takıyorum.

owl; teşekkürler.

thebard dedi ki...

güzel olmuş eline sağlık.temmuz burdasını alıp almamakta kararsız kalmıştım ama alıcam galiba :)

ANTİGONE dedi ki...

Yunan tanrıçalarına benzemişsin, harika görünüyorsun! Ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

Thebard; ben de her seferinde alsam mı diye düşünüyorum ama illa ki ayın birini zor bekleyip alıyorum ve alıncda da illa ki dikecek bişeyler buluyorum. Sen bilirsin ; ben de nefsime hakim olamıyorum burda konusunda bana hiiç sorma :( .

Antigone; Ah beeee, o ismi bir dahaki elbiseye koyacaktım, bu kumaşın artanı ile bir elbise daha diktim ve o gerçekten yunan tanrıçalarının elbiseleri gibi duruyordu bence, yine de koyacağım izninle o ismi:) Umarım onu da beğenirsin...

Stil Direktoru dedi ki...

suzycim süper olmuş çok şeker minik bir hanımefendi :)

Suzy dedi ki...

stil direktörü; Eh, bir stil direktörü bunu deyince ben bir hoş olmuyor da değilim. Nasıl desemmmm, havalandım şimdi...