24 Tem 2009

Şık ve rahat

Daha önce bu kumaştan diktiğim elbisenin bana büyük olduğuna kanaat getirince anneme verip artan kumaşlardan bir de kendime dikmek için döktüğüm terler sonuç verdi ve ekten püften kel kıza abiye kaftan çıktı:) Bu elbise üzerime daha dar oturmakta ve kollar da senenin kare kol modasından ama ben yine dikdörtgen kesip büzgüler yapmayı tercih ettim. Kare yeterince şık gelmiyor gözüme. Degaje görüldüğü gibi küçültüldü ve etek aşağıya doğru hafif açılarak indirildi. Kalıp burda dergisinden bir kayık yakalı bluz modelini kullanarak biraz da degaje yaka için kafa çalıştırılarak yapıldı. Artık ne çıkarsa bahtıma deyip vurdum makası ama şükür ki aklımdaki model ortaya çıktı. Ne dersiniz ben annemden daha şık olmadım mı:)

4 yorum :

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Valla daha hoş olmuş süpürgelim, özellikle yaka ve kol harika görünüyor. Güzel günlerde giyesin :))

Suzy dedi ki...

volkan-kaldera; o muhabbet nerden çıktı biliyor musun?; Bizim eski komşumuzun Tekirdağ'ın dillerine hala destan bir kızı var (Gülhan), kız evlendi ve bir kızı oldu. Minik kızımız annesinin kıyafetlerini giyip giyip "Ben Gülhan'dan daha güzelim" deyip deyip bakmıyo muydu ayna karşısında kendine. Nasıl gülmüştük annemlerle anlatamam. Şimdi o minik büyüdü ve lise çağlarında ve Gülhan kızmasın, O Gülhandan daha güzel olmuş:)

Stil Direktoru dedi ki...

Ya sen aştın kendini şeker yalnız şu fotoları süsleme de daha net görsün herkes, ben bittim buna mesela parlak parlak... tozu yazdım şeker ancak sorry

Suzy dedi ki...

Toz işi önemli değil ya sen istediğin zaman yaz fark etmez. Elbiseyi beğendiğine sevindim ama gerçekten detaylar daha ayrıntılı mı görünür ki beyaz fonda takıldım şimdi. Sorun benim şekilleri düzgün kesemememde yoksa yapıcam da böyle çirkin köşeli kesimler anca fonla kapanıyo:( Napsak, bir de aklıma şu fotoğraf boyutunu mu büyütsem diye geldi. Belki işe yarar ayrıntılar için. Daha iyi fikir di mi? Sadece cesaret edemiyorum kodlarla oynamaya bu aralar nedense kötü bir dönemdeyim, ne yapsam olmuyo, nereye gitsem önüm kapanıyo. Bazen bana böyle oluyor. Bilmem başkaları hisseder mi bu durumu.