11 Oca 2010

L'oreal Exell10'

Dün akşam kuaförümde aile ziyaretindeydik, yeni evlerine ilk defa ayak bastık. Ailemizin sevdiği arkadaşlarındandırlar ailecek. Genelde yazları daha sık oturup sohbetler ederiz minik bahçeli yazlık evlerinde (hatta bahçesinden görüntüleri şurada var).
Sohbet ederken laf açıldı da kuaförüm yeni yıldan bir kaç gün önce yeni gelen boyalarının marifetlerinden bahsetti.. Bu yukarıda gördüğünüz saç boyası sadece 10 dakikada saçı boyuyormuş. İnanabiliyor musunuz...? Ben hayret ettim ve yeni öğrendiğim için pek bir ilginç geldi bana, belki aranızda bilenler vardır elbette ama ben artık Lili'yi bırakıp da saatlerce kuaförde vakit harcamak zorunda olmadığıma çok sevindim.
Excell 10'un 19 rengi var sitede gösterilen (kaçı Türkiye'de vardır bilmiyorum) ve kuaförüm boyaları karıştırarak şahane renkler elde edebildiğini söyledi. İçindeki bakım maddeleriyle saçınızı boyarken aynı anda saçınız hem yumuşuyor hem de parlıyormuş. Kendisi de ürünü test edip kullanmış, yazılanların hepsinin doğru olduğunu söyledi. L'OREAL'e böyle bir ürünü geliştirdiği için benden kocaman bir alkış. Lili de artık "ANNEEEEEEEM BANA KALIIIIR" diyecek:)

Снощи бяхме на гости у фризйорката ми и нейното семйеиство. За първи път видяхме новата и чудесна къща. По принцип се събираме през лятото заедно с тях и сядаме в тяхната малка градинка (ето даже тук има снимки от красивата им градинка). През зимата, не ни оставя много време за гостуване може би за това.
Отвори се дума от боите по едно време и тя ми каза че тази боя която я виждате горе в снимката боядисвала косата само в десет минути. Невероятно е нали. Аз се учудих много защото чувам за първи път за това. Може би вие вече сте пробвали Excell 10 но аз се зарадвах на това че вече не съм длъжна да оставя Лили за дълги часове и да сядам в фризйорски салон.
Excell 10 има 13 цвята показани в сайта на L'oreal от които могат да се получат нови тонове чрез смесване на разни бои. През тези 10 минути в съшото време и отглежда косата. Моята фризйорка е пробвала продукта и казва че всичко написано е вярно. Вече е мой ред да го пробвам а даже мога да ходя в салона с Лилито.

2 yorum :

Esra E. dedi ki...

canımm ben şuara saçımı boyayacagım.
loreal'in ultra acıcı küllü kumral rengine boyamıstım en son dip boyam 5 metre kadar geldi:P hehe değişik bi kahve oldu şuan istediğim bir ton varda bu boyalardan alıp hangisini nasıl karıstırmalıyım benim için öğrenebilir misin mail de tarif etsem:)

Suzy dedi ki...

esraca: sanırım kuaförüm saçını görmeden böyle bir tarifi yapamaz ama yarın bir ara sorurum ne demek:)