16 Oca 2010

Tahiti Mont

Taslak olarak kalmış bu mont. Yayınlamamışım. Şu anda Lili'nin saçları kısa bunlardan, ordan anlarsınız siz zaten:)
Evde beyaz bir kürk vardı ve annem ille de "Lili'ye palto dik onunla" diyordu. Ben de bu modeli beğeniyordum ve denemek istedim öncelikle, bedeni uyacak mı diye. Kalıp Burda'dan ama sayıyı hatırlamıyorum şu anda. Üzerindeki çiçeklerse yurt dışından Lili'ye getirilen cipslerin içinden çıkan hediye kolyeden. Yani tahiti kolye gibi bişeydi. Bu yüzden tahiti mont koydum adını. Lili hiç takmadığı için evde atılmasın dedim, çöpe atmaya da kıyamadım, bu montu böyle süsledim ben de. Sonuç olarak bedeni büyük geldi ve beyaz kürk dikilmedi kızıma. Belki seneye...

Уших палто за Лили а цветятя са от Българските царевични пръчици които дават подарък (как се казваха?), бяха като Тахити колие. Моделът е от Бурда пак но не се сещам за датата. Понеже и е голям от раменете и за това не можа да го носи през есента. Може би до година.

13 yorum :

Esra E. dedi ki...

aaaaaa şekerfareme bakınn nasıl da poz vermişşşşşşş :))
Pek yakısmıs cimcimeye annesi buna kemer de iyi gider mi beline:))))

öptüm tombik yanaklımı iyi günler de giysin

mügerdem dedi ki...

Her şekilde çooook sevimli :)))

Suzy dedi ki...

esraca: Evet asıl modelde de var, ben de yaptım ama o kadar bol ve büyük ki:) Omuzlardan da düşüyo bi de kemer taksam:) Gülmeyin kızıma beee, büyüycek o:)

Mügerdem: :)Evet:)

sibel dedi ki...

MAŞALLAH LİLİ ÖYLE ŞEKERKİ.. ONU KAPKARA BOYAYLA BOYASAN O İÇİNDE IŞIL IŞIL IŞILDAR ...

Suzy dedi ki...

Sibel: :) Teşekkür ederiz:)

Atolyekedi dedi ki...

ay ne kadar güzel olmuş cimcimeyede çok yakışmış ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Atölye kedi: Sağ ol canım benim, birazcık büyük oldu ama illa ki bir ara giyer. Sonuçta küçük olmasındansa büyük olması kar:)

Adsız dedi ki...

Kış soğuğunda bahar havası estirecek lili desene:)adres değişikliği yaptım,yeni sayfama bekliyorum,sevgiler;)http://sibelleherseydenbiraz.blogspot.com/

Suzy dedi ki...

Sibel: Aynen, gedlim gördüm ve beğendim:) HArikasın. Yorum yazmaya vaktim olduğunda orada da görüşürüz. Ben şimdi gideyim de yerlere yoğurdu dökmesin. Elinin altındaydı aklıma kötü kötü şeyler geliyor...

ateşböceği dedi ki...

Eline sağlık Suzyci.. Ne güze olmuş, ne kadar yakışmış Liliye.. Allah sağlıklı uzun ömür versin, yavrum nasıl da masum :)

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: Ne masum mu? Uyurken evet de...:) Güzel yorumun için teşekkürler. Şalını hala evdeki hangi malzemeyle kotarsam diye düşünüyorum. Umarım hallederim.

bahar yorgun dedi ki...

canım harika olmuş zaten bu şeker kıza ne giyse yakışır ama annenin de ellerine sağlık suzy süpersin

Suzy dedi ki...

Bahar Yorgun: Teşekkür ederiz.